Revolutie in energie: Cum sa produci curent electric pe acoperisul casei tale?

  • Tehnologii de pe trei continente la Târgul RoEnergy Timişoara, expoziţie unică cu intrare gratuită, în 4-6 octombrie 2023
  • Workshop gratuit ,,Cum puteţi deveni independent energetic”(5.10.2023)

Vă invitam să trăiti trei zile de experienţe inedite la RoEnergy South-East Europe, România, Timişoara 2023 – Târgul Internaţional de Energii Regenerabile & Eficiență Energetică Nr.1 în România, în perioada 4 – 6 octombrie 2023, la Pavilion Expovest (Hotel Senator), Calea Lugojului, nr.7, Ghiroda, jud. Timiş.

Descarcați aici Invitatia gratuită pentru a vizita expoziția fără taxă de intrare!

De ce să vizitati Târgul RoEnergy Timişoara?

  • Aflați cum puteți deveni prosumator (produceţi energie pe cont propriu pe acoperişul casei).
  • Independenţă energetică pentru rezidential, comercial, industrial
  • Stați de vorbă direct cu companii din Austria, Cehia, China, Israel, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, Ungaria și România, profilate pe: solar/fotovoltaic, tehnologii de stocare a energiei, eficienţa energetică etc.

Tehnologia de maine este, astăzi, la Timişoara

Fie că locuim la bloc ori la casă, cu toţii am simţit deja pe proprie piele, dar mai ales în buzunar, ce înseamnă să plătim energia locuinţei pe timpul iernii. Desigur, costul energiei folosită în industrie, comerţ, agricultură a generat, în lanţ, creşteri de preţuri în toate domeniile.

Din fericire, există şi o veste bună! Avansul tehnologic ne poate veni în ajutor: apelarea la soluţii moderne de producere a energiei ne poate conduce, în anumite condiţii, la economii consistente de energie.

Târgul RoEnergy Timişoara tocmai aceasta ne oferă: o alternativă sustenabilă de producere pe cont propriu, la cel mai bun preţ posibil, a energiei noastre cea de toate zilele.

Doriţi sisteme fotovoltaice pentru casă ori bloc? Numai la expoziţia RoEnergy puteţi compara dintre sute de produse

Timp de trei zile, în perioada 4-6 octombrie 2023, în cadrul Târgului RoEnergy Timişoara aveţi şansa să comparaţi produse şi soluţii oferite de companii de pe trei continente, zece ţări, prezente cu standuri proprii, într-un format unic, la Expoziţia RoEnergy Timişoara.

La târg vor fi prezente, cu stand expoziţional, companii  din Austria, Cehia, China, Italia, Israel, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, Ungaria, Polonia și România.

Workshop gratuit ,,Cum puteţi deveni independent energetic”

În data de 5 octombrie 2023, puteţi participa, tot gratuit, la Workshopul Cum puteţi deveni independent energetic, un atelier cu sfaturi practice, organizat în cadrul tâgului în colaborare cu AREL (Asociaţia Română a Electricienilor), destinat celor interesaţi să devină prosumatori.

În cadrul workshopului veţi afla detalii tehnice despre cum puteţi să vă produceţi singuri curent electric pe acoperişul casei ori în curte.

Nu lipsiţi, aşadar, de la expoziţia care vă învaţă astăzi cum puteţi deveni Independent energetic mâine.

Eveniment unic în România, disponibil numai pentru trei zile şi pentru vestul ţării.

Sponsorii Târgului RoEnergy Timişoara 2023 sunt Remor Solar Polska S.A. – Gold Sponsor, Genway Platinum Sponsor, SKE Solar Inverters SRL – Platinum Sponsor, Fronius International – Silver Sponsor

Program de vizitare a expoziţiei

Miercuri 4 Octombrie 2023 09.30-17.30

Joi 5 Octombrie 2023 09.30-17.30

Vineri 6 Octombrie 2023 09.30-14.00

Intrarea şi parcarea sunt gratuite.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...