Restrictii 3 saptamani pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare. Se amenajeaza sensul giratoriu ce completeaza drumul spre viitorul Centru de legume – fructe. Proiectarea, aproape gata

TIMISOARA. Timp de trei saptamani vor fi restrictii pe drumul national care leaga Timisoara de Sannicolau Mare, drumarii construiesc un sens giratoriu care va face mai usor accesul spre viitorul Centru de legume si fructe care va fi ridicat la Tomnatic.

CITESTE SI: A marit suma si merge pe cumparare directa. Administratia Fritz nu modernizeaza Parcul Copiilor din Timisoara, dar incearca sa repare caruselul 

In urma cu mai multe luni a fost modernizat drumul judetean care face legatura intre drumul national si comuna Tomnatic, acolo unde se va amenaja primul Centru de legume si fructe din Timis, de catre Consiliul Judetean, iar acum se construieste un sens giratoriu la intersectia celor doua sosele.

Intre timp, la Consiliul Judetean Timis antreprenorul care va face viitorul Centru de legume si fructe a depus o parte din proiectul tehnic si a fost inaintata documentatia pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie.

In luna octombrie 2020 a fost semnat contractul de proiectare si executie pentru unitatea de colectare legume si fructe de la Tomnatic.

Investitia se ridica la 4,5 milioane de euro, bani din bugetul propriu al Consiliului Judetean Timis. Totul trebuie sa fie gata in 23 luni de la semnarea contractului, adica in septembrie 2022.

Producatorii agricoli din Timis vor putea sa-si aduca aici recolta pentru a fi colectata, sortata si depozitata, iar mai apoi livrata spre beneficiari.

Sursa foto: DRDP Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. JEAN spune:

    De unde dracu au luat ideile de a construi sensuri giratorii pe drumurile nationale inafara localitatii .daca vreti sa faceti asa ceva facetile suspendate si atunci nu mai incurca circulatia

  2. merlin spune:

    Acest centru este construit cu o intirziere de 25 de ani,cel putin,mai intii poate domn primar trebuia sa faca ceva cu halta sau statia sau cum s o fi numi ea de cale ferata din localitate poate fi eventual valorificata ca decor de filme de groaza,nu conteaza cine este proprietarul,dar este o carte de vizita edificatoare pentru comuna