Noutati :

Restaurant de lux in Alpii Elvetieni, proiect al studentilor-arhitecti de la Universitatea Politehnica din Timisoara

11 iulie, 2018 - 11:01 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Specializarea Mobilier si Amenajari Interioare, din cadrul Facultatii de Arhitectura si Urbanism a Universitatii Politehnica Timisoara va realiza miercuri, 11 iulie, incepand cu ora 15:00, in Sala Multifunctionala a Bibliotecii UPT, o expozitie de proiecte inedita.

Studentii anului I de la masterul „Tendinte, materiale si tehnologii noi in arhitectura de interior”, prezinta proiectul intitulat „Amenajare restaurant Flocons de Sel”. Astfel, prin proiectele realizate, acestia propun cateva posibile variante ale unui restaurant, aflat la cele mai inalte standarde ale luxului, situat in Alpii Elvetieni.

La baza solutiilor de proiectare propuse sta conceptul unei case de mode celebre: Missoni. Proiectele au fost realizate de masteranzii Facultatii de Arhitectura si Urbanism in detaliu, incluzand barul, zona de lounge, hol-acces, receptie, garderobe, toalete, sau spatii de depozitare.

Expozitia cuprinde 17 lucrari realizate de 17 studenti de la masterul „Tendinte, materiale si tehnologii noi in arhitectura de interior”. Cadre didactice coordonatoare sunt arh.dr.ing. Mihai Mutiu si arh.dr. Cristina-Maria Povian. Expozitia va fi deschisa pana la mijlocul lunii septembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...