Noutati :

Reprezentantii Finantelor se intalnesc la Timisoara cu contribuabilii sa discute pe marginea instituirii unor facilitati fiscale

9 iulie, 2019 - 04:35 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Având în vedere viitoarele modificări legislative cu privire la instituirea unor facilitati fiscale, DGRFP Timişoara – AJFP Timiş, invită agenții economici la întâlnirea organizată în data de 11.07.2019,ora 12:00, în amfiteatrul instituţiei din mun. Timişoara str. Gh. Lazăr nr. 9 B, după cum urmează :

1. Agenții economici cu obligații bugetare restante la 31.12.2018 mai mari de un milion de lei, care pot beneficia de măsuri de restructurare, cum ar fi anularea unor obligații bugetare principale în proporţie de 30%, 40% sau 50% din totalul acestora, după caz.

2. Agenții economici care înregistrează datorii sub un milion, care pot beneficia în anumite condiții de anularea dobânzilor și penalităţilor.

În cadrul acestei întâlniri vor mai fi prezentate pe lângă prevederile proiectului actului normativ privind facilităţile fiscale, și procedura de mediere, precum și poprirea electronică.

Vă rugăm sa confirmați participarea pe adresa de e-mail [email protected], până în data de 10.07.2019, ora 15.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...