Noutati :

Replici savuroase in Consiliul Judetean Timis. Titu Bojin: ‘Vrei sa iesim afara sa ne masuram barbatia? Eu am 3 copii, tu?’

10 octombrie, 2014 - 12:48 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Scandal in Consiliul Judetean Timis. Un schimb de replici savuroase a avut loc chiar inaintea inceperii plenului CJ Timis, in sedinta comisiilor reunite. Presedintele Titu Bojin a vrut sa isi masoare barbatia cu un consilier al PNL.

Consilierul judetean al PNL, Liviu Cocean, s-a aratat nemultumit ca, potrivit unui proiect, CJT va aloca o suma de bani pentru culte si i-a spus presedintelui CJ Timis, Titu Bojin, ca mai bine dadea bani pentru drumul care duce la manastirea de la Semlac. Replica lui Bojin a fost cel putin savuroasa, iar dialogul care a urmat intre cei doi a starnit zambete in sala de sedinte!

Titu Bojin: Eu am 3 copii!

Titu Bojin: Eu am 3 copii, dumneavoastra cati aveti. Vreti sa iesim afara sa ne masuram barbatia?
Liviu Cocean: Nu sunteti departe de Gabriela Vranceanu Firea!
Titu Bojin: Gataia are 200.000 de lei pe drumuri comunale. Nu te mai poza in a ma face pe mine mai mult sau mai putin decat ceea ce sunt. Nu fi penibil, Liviule. Sunt bani si pentru biserici unde tu te duci mai putin.
Liviu Cocean: Daca dumneavoastra mi-ati spus ca sunt penibil, va spun ca si dumneavoastra sunteti penibil pentru ca acest moment ar trebui sa inceapa cu un moment de reculegere pentru IPS Nicolae, mitropolitul Banatului.
Titu Bojin: De ce te faci de ras, Liviule? Suntem in sedinta de comisii reunite. Incepem sedinta cu un moment de reculegere.
Liviu Cocean: Sa imi multumiti pentru ideea cu momentul de reculegere.
Titu Bojin: Nu e ideea ta, e o regie pregatita pentru asta.

Dupa o pauza care a durat aproximativ cinci minute, consilierii judeteni au inceput sedinta de plen cu un moment de reculegere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dialoguri specifice politrucilor nostri,din pacate pe bani nostri.