Noutati :

Repartizare in licee in Timis! Vezi la ce liceu ai fost admis cu media de la Evaluarea Nationala!

15 iulie, 2013 - 05:40 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Absolventii de gimnaziu care au sustinut examenul de Evaluare Nationala 2013 au aflat mai repede la ce liceu au intrat, in urma repartizarii computerizate. Vezi aici la ce scoala ai intrat!

Desi programate sa fie publicate in 17 iulie, de teama fraudelor informatice, Ministerul Educatiei a publicat deja lista repartitiei pentru licee.

La Colegiul National C.D. Loga, la profilul Matematica-Informatica s-a intrat cu nota 9.58, iar la Stiinte Sociale cu 9.25.

La Liceul Pedagogic Carmen Sylva la profilul Matematica-Informatica s-a intrat cu 9.46, iar laStiintele Naturii cu 9.23.

La Colegiul National Banatean s-a intrat la profilul Matematica – Informatica cu 9.19, iar la Stiintele Naturii cu 9.17

La Liceul Teoretic Grigore Moisil, la profilul Matematica-Informatica s-a intrat cu media 9.38, iar la Liceul N. Lenau, la Stiintele Naturii s-a intrat cu 7.89

La polul opus, la Liceul Auto din Timisoara s-a intrat cu  3.79, iar la Liceul Silvic cu 4.16

Vezi AICI unde ai fost repartizat!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...