Noutati :

Remus Sime, un inginer din Timisoara alearga 200 km sa adune bani pentru bursele unor elevi exceptionali la invatatura

15 aprilie, 2013 - 11:16 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Va alerga 200 de kilometri pentru o cauza nobila! Inginerul IT din Timisoara, Remus Sime, a pus la cale o noua actiune caritabila. Va alerga din Timisoara si pana la Beius, orasul sau natal, ca  sa adune fonduri pentru mai multi elevi carora le place cu adevarat cartea.

Peste o luna, intre 15 si 18 mai, Remus va porni intr-o alergare de 200 de kilometri, intre orasele Timisoara si Beius (Bihor), cu scopul de a colecta fonduri pentru acordarea de burse elevilor buni la invatatura din Colegiul National Samuil Vulcan, din Beius, orasul natal al lui Remus. Vor beneficia lunar de burse elevii care au cel putin media 9.00 pe anul precedent si provin din familii cu venituri modeste.

Prin acest demers, Remus doreste sa ii incurajeze pe adolescenti sa invete cat mai bine si sa ii motiveze sa-si planifice viitorul prin munca si perseverenta. Asa cum, tot prin efort si perseverenta, si inginerul IT a reusit sa isi atinga obiectivul propriu cu ocazia primei campanii caritabile – a finalizat maratonul de la Viena in aprilie 2013 – si va incheia cu succes si campania din acest an.

Am inceput sa alerg ca sa ma dezmortesc dupa statul la birou, pe scaun si intre patru pereti. Am gasit un refugiu in alergare, iar acum e viciul care ma ajuta sa traiesc frumos. Am simtit nevoia sa dau sens partii sportive din viata mea si am hotarat sa alerg cu un scop. Asa a aparut ideea de a alerga in scop caritabil. in 2012 am terminat maratonul din Viena, iar datorita donatiilor sustinatorilor mei 8 elevi au primit burse anuale, iar alti 12 au primit premii speciale. Anul acesta mi-am propus sa alerg 200 de kilometri, iar impreuna cu toti cei care cred in demersul meu sa ajutam alti elevi buni la invatatura care provin din familii modeste. Cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa incercam sa dam ceva inapoi comunitatii in care am crescut si care ne-a format. Sa investim in educatia unor tineri e un mod sigur de a imbunatati viitorul nostru si al Romaniei”, spune Remus Sime.

Toti banii colectati vor fi impartiti pentru burse. Cei care doresc sa se alature cauzei promovate de Remus Sime sunt invitaţi sa faca o donaţie in urmatorul cont:
Sime Remus IBAN: RO14RZBR0000060014437330 SWIFT: RZBRROBU Raiffeisen Bank, Agentia Timişoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 10Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...