Noutati :

Referendumul in linie dreapta. Unde poti sa votezi, daca nu esti in localitatea de domiciliu? Vezi cum va arata buletinul de vot la referendum!

11 iulie, 2012 - 01:04 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Prefectura Timis a inceput pregatirile pentru organizarea Referendumului de demitere a presedintelui Romaniei. S-a desemnat presedintele BEJ si s-a stabilit numarul de sectii de votare.

Nici nu au trecut bine alegerile locale ca din nou suntem chemati in fata urnelor. De aceasta data suntem intrebati daca suntem sau nu de acord cu suspendarea presedintelui tarii, Traian Basescu.

Pentru acest scrutin, Prefectura Timis organizeaza 589 de sectii de votare, dintre care 212 sunt in Timisoara.

Ca o noutate, la referendum, sectiile de votare si birourile electorale nu au vicepresedinti, ci doar presedinti.

Nu vor fi sectii de votare speciale, cei care nu se afla in localitatea de domiciliu si nu pot vota la sectia unde este arondat, poate vota in orice sectie, pe listele speciale„, a declarat Eugen Dogariu, prefectul de Timis.

Buletinele de vot si autocolantele vor fi transmise, de la Bucuresti, de la Monitorul Oficial si nu vor fi confectionate pe plan local.

Vezi mai jos cum va arata buletinul de vot!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Deci, dragi tovarasi si „PRETINI” ( ca daca tot ne fac unii si altii comunisti si rosii si alte tampenii de categorisiri grosiere si grobiere ), clasa Muncitoare se va mobiliza la vot, va tine drept si ferm stampila si ZDRANG ! Un DA hotarat va da acolo, pun ramasag… in proportie de 75%-80% din cei care se prezinta pentru a-si EXERCITA dreptul CONSTITUTIONAL! O asa lovitura de stat CONSTITUTIONALA nici ca s-a mai pomenit, cand oamenii vin sa VOTEZE. Incredibil, dar adevarat. You reap thunder,then gather storm… from the „SULAINA CENAL end AVIARA GRIPA” ­čÖé

    • Nu pot sa cred! Vezi sa-l dai jos pe cel care facea bisnita cu blugi inainte de 1989 si cu inghetata dupa, pe cel care a aprins peste 30 de nave in portul Rouen din Franta, pe cel cre, primar fiind, si-a dat casa si, presedinte fiind, si-a anulat toate procesele, pe cel care spunea ca isi va da demisia in 5 minute dupa ce Parlamentul va vota suspendarea lui (in 2007), pe cel care te anunta cu satisfactie ca te scufunda in furtuna crizei economice si-ti va taia si putinul pe care-l ai, ca el isi asuma responsabilitatea trimiterii pensionarilor peste Styx, etc., etc., etc. ?!!! Nu se poate! El trebuie iubit si ales pe viata in fruntea Romaniei. De ce sa nu avem si noi un tiran, cum aveau si alegeau romanii intr-o perioada a istoriei lor. De ce n-am fi mazochisti, privind cu admiratie la cei care-l cred un ganditor de talia unui Gandhi sau un intelectual de forta unui Iorga !!! De ce sa n-avem si noi tatucul nostru ???!!!