Noutati :

Referendum pentru revizuirea Constitutiei, in luna septembrie. USL vrea ca noua lege sa se faca sub indrumarea lui Antonescu

5 februarie, 2013 - 05:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

USL vrea referendum in toamna acestui an pentru revizuirea Constitutiei. Presedintele PNL, Crin Antonescu, ar putea fi presedintele Comisiei parlamentare ce va intocmi proiectul noii legi fundamentale.

Liderii USL au convenit sa sustina varianta in care referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa aiba loc in luna septembrie, iar pâna la sfârsitul anului ar urma sa fie validati in functii noii presedinti de consilii regionale, potrivit unor surse din cadrul Uniunii, citate de MEDIAFAX.

Liderul PNL Crin Antonescu ar urma sa ocupe pozitia de presedinte al Comisiei parlamentare de revizuire, iar in paralel sa fie initiat un for constitutional din care sa faca parte organizatii nonguvernamentale, asociatii si reprezentanti ai mediului academic.

Potrivit surselor citate, pozitia lui Antonescu in fruntea comisiei de revizuire ar presupune o „autoritate politica si institutionala”, dar si o modalitate de a-si consolida pozitia de candidat la alegerile prezidentiale.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Aualeu,nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa iasa.