Noutati :

Rectificare de buget la Primaria Timisoara: inca 3,5 milioane de lei pentru datoriile Colterm si bani in plus pentru sport

21 noiembrie, 2013 - 05:58 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Colterm mai primeste o tura de bani de la Primaria Timisoara. 3,5 milioane de lei de data aceasta, pentru a-si achita datoriile la furnizorul de gaz. Asta dupa ce la sfarsitul lunii trecute a mai primit 8 milioane de lei. Totodata, acum se platesc si lucrarile la inlocuirea treptelor de la Catedrala Mitropolitana.

Si la sport s-au dat mai multi bani: 1,5 milioane de lei, spune un consilier local. Potrivit consilierului local Radu Toanca, in luna septembrie s-a decis ca CLT cotizeaza cu 7 milioane de lei la ACS Poli Timisoara, cu 3 milioane de lei la baschet, cu 3 milioane de lei la rugby si cu 1 milion de lei la handbal. La sedinta ordinara de joi, unele echipe au mai primit cativa bani in plus, dezvaluie primarul Nicolae Robu.

„S-au dat 500.000 la fotbal, 470.000 la baschet si 470.000 la rugby. O parte sunt in plus fata de ce era prevazut la inceputul anului. S-au luat sumele de acolo de unde e clar ca nu pot fi cheltuite si s-au pus in zona vecina, pentru a se putea cumpara locuinte sociale, respectiv la sport. De asemenea, 3,5 milioane s-au dat la Colterm”, a declarat Nicolae Robu. Alti 200.000 de lei se vor duce catre echipa de handbal.

Si RATT a primit 5 milioane de lei, bani ce reprezinta subventiile pe o luna si jumatate, pe care trebuie sa le plateasca municipalitatea, pentru gratuitati.

700.000 de lei s-au luat de la alte capitole si s-au dat pentru reparatiile unor scoli, iar 350.000 de lei s-au dat la… biserici. 200.000 de lei pentru lucrarile facute la Catedrala Mitropolitana, de inlocuire a treptelor si reparare a acoperisului, iar 150.000 ca prima transa pentru extinderea activitatii la Scoala Ortodoxa Antim Ivireanul, care va avea pana la 8 clase.

„Banii se vor lua de la mariri de salarii care nu se vor face, dar si de la alte capitole”, a precizat Radu Toanca.

CITESTE SI: Rectificare de buget la Timisoara: aproape 2 milioane de euro pentru Colterm si 5,2 pentru cheltuieli de personal la PrimarieInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...