Record la Prefectura Timis! Cine este noul subprefect al judetului si pentru a cata oara?

TIMISOARA. Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, numirea unui nou subprefect pentru judetul Timis, dupa ce cel care a ocupat, pana acum, aceasta functie, Eugen Dogariu, a ales sa demisioneze si sa candideze pentru un loc de parlamentar pe listele PSD.

Asadar, purtatorul de cuvant al Guvernului Romaniei a anuntat ca in sedinta de miercuri a fost numit un nou subprefect pentru judetul Timis. Acesta este Zoltan Marossy.

instalare-marossy (9)

Marossy a mai ocupat de trei ori, aceasta este cea de-a patra oara cand ocupa functia de subprefect de Timis.

Cred ca este un record. Aceasta este cea de-a patra oara cand sunt numit pe functia de subprefect. Deocamdata nu e nimic oficial, e doar un anunt al purtatorului de cuvant al Guvernului„, a declarat Zoltan Marossy pentru opiniaimisoarei.ro

Marossy a fost numit subprefect, pentru prima data in anul 2005 cand prefect a fost Ovidiu Draganescu. Apoi a mai fos subprefect in primul mandat al lui Mircea Bacala, apoi al lui Eugen Dogariu. Acum, Marossy va fi subprefect in cel de-al doilea mandat al lui Bacala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.