Noutati :

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce Primaria Timisoara a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Cum ii linisteste pe polisti

5 octombrie, 2017 - 02:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Nicolae Robu reactioneaza dupa pierderea definitiva a procesului intentat de Primaria Timisoara Curtii de Conturi.

CITESTE SI: I-a injurat de mama focului pe politistii locali din Timisoara dupa ce si-a pus masina intr-o poarta. Cat l-a costat criza de nervi pe un sofer 

Curtea de Apel Timisoara a dat sentinta definitiva in acest dosar, judecatorii stabilind sa pastreze ca intemeiat raportul de control al Curtii de Conturi care constatase ca finantarea ACS Poli Timisoara si a echipelor de handbal, baschet si rugby de catre administratia locala a fost ilegala.

Primaria Timisoara atacase in instanta acest raport intocmit in 2015, iar odata incheiat procesul, trebuie recuperate si sumele acordate ilegal de la bugetul local, estimate la peste 35 de milioane de lei.

Dupa pronuntarea judecatorilor, primarul Nicolae Robu a facut cateva precizari pe pagina sa de Facebook.

Primaria Timisoara -nu Primarul!- a pierdut in instanta procesul cu Curtea de Conturi prin care Primaria a cerut anularea raportului Curtii de Conturi prin care aceasta afirma ca sumele acordate de la bugetul local pentru cele patru cluburi sportive organizate ca ong-uri, cu Consiliul Local membru asociat -fotbal, handbal, baschet si rugby- reprezinta prejudiciu si trebuie recuperate.
Consecinta: Raportul Curtii de Conturi ramanand valabil, el trebuie pus in practica. Asta inseamna, in primul rand, “stabilirea intinderii prejudiciului”, la ora actuala neexistand o suma precisa, ci doar o estimare a auditorului Curtii de Conturi, intrucat instantele de judecata nu s-au pronuntat asupra acestui aspect in procesul incheiat. Iar dupa stabilirea respectiva, trebuie demarata recuperarea, dupa un anumit grafic.
Accentuez ca nu a fost vorba nicio clipa in acest proces despre vreo vinovatie a cuiva! De fapt, procesul a fost initiat de Primarie. Eu, ca Primar, in niciun caz nu am gresit, nefacand altceva decat sa pun in practica cu buna-credinta, cu corectitudine si NUMAI ȘI NUMAI ÎN INTERES PUBLIC hotarari de consiliu local girate de legalitate de o multime de juristi: secretarul Primariei, juristii Primariei, juristii Prefecturii si judecatorii care au emis Hotararile Judecatoriei de aprobare a statutelor si actelor constitutive ale celor 4 ong-uri. Abia daca as fi refuzat sa pun in practica respectivele hotarari m-as fi facut culpabil, culpabil de atitudine abuziva!
Dragi polisti, Poli merge mai departe, asa cum a mers din 2015, DOAR CU BANI PRIVAȚI, CA ECHIPĂ A COMUNITĂȚII ȘI NU A CUIVA ANUME! Ce este greu de inteles si acceptat este, insa, cum pot fi, in aceeasi tara, considerate legale finantarile din bani publici in alte orase si comune si doar in Timisoara nu! Apropo, urmatorul meci il avem vu Chiajna, unde finantarea de la Primarie e la ea acasa! Nu de mult am jucat cu Voluntari, unde de asemenea finantarea de la Primarie e la ea acasa! Si ma opresc aici, desi lista e mult mai lunga!„, a scris Nicolae Robu pe reteaua de socializare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. foarte bine ca so pierdut procesul is lucruri mai importante in timisoara cand vom fii macar la nivelul ungariei atuncea ne mai gandim la sponsorizarea poli o echipa ca oarecare care nusi are locul in fotbal profesionist la nivel mondial nici nu merita finantate dar pentru asemenea lucruri robu are banii

  2. Dle din Timisoara,(comentariu anterior)in loc ca sa sari de „DRIC” si sa scrii despre fondurile date la Alexandria si alte localități din Teleorman(sala de sport si doua ministadioane)sari la gâtul lui Poli.Se poate compara Timisoara cuTeleormanul?Stai in banca ta si
    apreciază ca trăiești in acest minunat oraș Timisoara si. Are ar trebui sa primească mai multă arentie.