Noutati :

Reabilitarea sustenabila a cladirilor istorice, tema unui eveniment marca CLIMATE KIC

26 octombrie, 2016 - 03:49 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de unic partener al Programului CLIMATE KIC in Romania pentru perioada 2014-2020, organizeaza CLIMATHON, un maraton de 24 de ore in cadrul caruia se va dezbate o importanta problema a orasului, si anume Reabilitarea sustenabila a cladirilor istorice.

Evenimentul are loc in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr. 3 si va incepe in data de 27 octombrie 2016, ora 19.

CCIA Timis organizeaza un astfel de eveniment pentru prima data in Romania, eveniment care se va desfasura concomitent in 121 orase din intreaga lume.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, institutii academice de renume si sectorul public.

Climate KIC este una dintre Comunitatile cunoasterii si inovarii (KIC) creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT), un organism al UE a carui misiune este de a crea crestere durabila. Este vorba despre integrarea educatiei, antreprenoriatului si inovatiei avand ca rezultat transformarea creativa a ideilor in produse sau servicii viabile din punct de vedere economic si care sa atenueze schimbarile climatice.

CCIAT invita pe toti cei interesati sa se inscrie, pentru a participa activ la solutionarea problemei reabilitarii sustenabile a cladirilor istorice.

Informati despre orasele participante si provocarile propuse sunt disponibile aici. Iar inregistrarea participantilor se poate face on line.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...