Noutati :

RCM Timisoara disputa sambata primul meci pe stadionul CFR. Vezi in ce stadiu sunt lucrarile de renovare a bazei de la Gara Mare!

11 aprilie, 2013 - 06:11 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Din cauza terenului impracticabil, campionii au fost nevoiti sa plece din Ronat. Stadionul CFR va fi folosit de rugbystii insa doar pentru disputarea meciului cu Farul, cei de la RCM planuind sa se mute definitiv pe baza de la Gara Mare doar cand vor fi gata lucrarile.
”Vom juca sambata cu Farul pe stadionul CFR, din cauza conditiilor de la terenul nostru, iar apoi probabil vom reveni in Ronat. Am omologat si stadionul de la Gara Mare, insa se va putea folosi doar una din tribune , pentru ca la cealalta am inceput reconstructia. Terenul nu este nici pe CFR extraordinar, dar oricum este mult mai bun decat in Ronat”, a spus presedintele RCM Timisoara, Sorin Doda.
Dupa intelegerea facuta cu Primaria si cu cei de la clubul CFR Timisoara, Sorin Doda a demarat deja lucrarile de cosmetizare a stadionului de la Gara Mare. Intentia celor de la CFR este ca pana in toamna sa realizeze conditiile necesare pentru ca arena CFR sa poata gazdui meciurile din Challenge Cup, dar pentru anul viitor au in plan un proiect mai amplu care vizeaza pe langa vestiare si terenul principal si modificarea tribunei principale, care urmeaza sa aiba 6 mii de locuri, dar si a terenurilor din spatele tribunei a II-a. ”Sunt foarte multe probleme la baza CFR. Probabil la inceputul lui septembrie, in cel mai fericit caz, va fi gata pentru gazduirea partidelor internationale. Incercam acum sa refacem vestiarele de sub tribuna a II-a si sa o consolidam, pentru ca este veche si nu vrem ca in cazul unui aflux mare de spectatori sa fie probleme. Vrem sa asiguram pana in toamna conditiile necesare pentru a fi omologat stadionul pentru Challenge Cup, dar pentru tot complexul pe care intentionam sa-l realizam acolo, cu terenuri de pregatire, sala de forta, probabil lucrarile vor continua si anul viitor”, a mai spus Sorin Doda.
Pentru viitor cei de la RCM si-ar dori  ca tribunele  sa fie prelungite pana in apropierea terenului de joc, pentru a realiza in spatele lor si mici spatii comerciale. ”In proiectul pe care il gandim, tribunele vor fi mai abrupte, in genul tribunelor englezesti, iar sub, ar putea fi mici restaurante sau spatii pentru alte activitati”, a mai spus Doda.
VEZI FOTO pe www.fortaviola.ro!


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...