Razie la Timisoara si in judet. 6000 de oameni verificati, controale si pe terase, in magazine, mijloace de transport. Au curs amenzile pentru cei care sfideaza regulile in pandemie

TIMISOARA. Controale dure ale politistilor, jandarmilor, pompierilor si inspectorilor ITM, la final de saptamana in Timisoara, dar si in judet, pentru limitarea raspandirii COVID-19.

CITESTE SI: 3 copilasi cu COVID in ATI, intre care un bebelus, la Timisoara. Alti 15 micuti internati in spital. A crescut iarasi numarul pacientilor cu coronavirus in tot judetul. Situatia, luni dimineata, in fiecare unitate medicala din Timis

566 de oameni ai legii au facut verificari pe terase, in restaurante, magazine, mijloace de transport si au legitimat 6000 de persoane.

277 de oameni au fost amendati pentru ca au refuzat sa poarte masca de protectie, iar unul pentru ca a plecat de acasa noaptea fara declaratie pe propria raspundere si fara un motiv intemeiat. Acestuia din urma i s-a aplicat o sanctiune de 500 de lei.

In total, amenzile date in timpul controalelor la Timisoara si in judet se ridica la 93.250 de lei.

Raziile continua, iar de luni au intrat in vigoare noile restrictii in Romania, valabile 30 de zile. Detalii mai jos!

CITESTE SI: Carantina de noapte, magazinele se inchid la ora 21, Certificat verde COVID pentru acces in institutii. La mall sau restaurant, doar cei vaccinati sau trecuti prin boala

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. respectregulileanticovidcustrictetevaccinatde3ori spune:

  De unde stiu eu ca diversele organe de control sint vaccinate cind imi cer mie sa prezint certificatul verde,ar trebui ca aceste organe sa fie vaccinate din oficiu iar cei care nu doresc sa fie trimisi in concediu fara plata.
  De unde stiu eu ca aceste organe sint instruite temeinic cu privire la normele anticovid,de unde stiu ca s au dezinfectat pe miini atunci cind solicita documentele pentru control ca despre minusi de protectie nici nu are rost sa vorbim,corect din punct de vedere sanitar trebuie o pereche pentru o persoana controlata.
  Sint multe neclaritati.
  Personal ma indoiesc ca acestia respecta cu strictete aceste reguli si sint prin prisma meseriei si a contactului cu multi oameni un factor perturbator.
  Este foarte bine ca se fac aceste controale pentru ca avem multi idioti printre noi dar trebuie sa respectam ceea ce este de respectat de ambele parti ale baricadei.

  • Malcoci spune:

   Din comentariul tău, tind sa trag concluzia ca ești vaccinat…atunci de ce îți este frica sa intri în contact cu persoane nevaccinata? Ai certificat verde , ce mai vrei? Și de ce sa fie vaccinati din oficiu? Ei nu sunt cetățeni cu drepturi egale?
   Fiecare își asuma ce face, răspunderea e personala… tu fiind cu comorbiditati te-ai vaccinat , ei daca sunt sanatosi pentru ce sa se vaccineze? Bine ca nu ți-a fost frica când te-ai îmbuibat de țigări și alcool, de ai ajuns sa prezinți comorbiditati….dar îți este frica sa prezinți certificatul verde, când tu de fapt ești vaccinat. Tu scrii fără sa gândești?

 2. Silverado spune:

  May incearca !!:)
  BLEAH