3 copilasi cu COVID in ATI, intre care un bebelus, la Timisoara. Alti 15 micuti internati in spital. A crescut iarasi numarul pacientilor cu coronavirus in tot judetul. Situatia, luni dimineata, in fiecare unitate medicala din Timis

TIMISOARA. In continuare este mare numarul pacientilor internati in spitalele din Timisoara si din judet care ingrijesc si bolnavi infectati cu coronavirus.

CITESTE SI: ‘Am anuntat o mama ca si-a pierdut fiica, iar aceasta mi-a spus ca au ramas 2 copii orfani’. Marturisirea cutremuratoare a doctorului Amin Zahra de la Timisoara 

Luni dimineata, erau in sectiile de Terapie Intensiva, in paturile destinate pacientilor cu COVID, 62 de oameni, intre care 3 copii.

La Spitalul Judetean din Timisoara in ATI erau 16 pacienti, la Victor Babes 12, la Spitalul Municipal Timisoara 12 bolnavi, la Spitalul Militar de campanie 10, la Spitalul din Lugoj 8. Acestora li se adauga 2 micuti la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara, 1 pacient la Institutul de Boli Cardiovasculare si inca unul la Maternitatea Bega.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, luni dimineata, 116 infectati la Spitalul Judetean Timisoara, 100 la Victor Babes, 28 la Spitalul Municipal Timisoara, alti 54 in containerele Spitalului Militar de campanie din Timisoara, la Lugoj erau internati 56 de bolnavi, la Spitalul CFR 41, la Clinica de Cardiologie Ascar 19 pacienti, la Spitalul din Sannicolau Mare 22, apoi 20 la Spitalul din Faget, 10 la Deta si 18 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 38 la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, 12 la Maternitatea Bega, intre care 2 bebelusi, si 15 copii la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, alaturi de 9 adulti.
In total, 565 de pacienti.

Va reamintim, duminica, in Timis, au fost raportate 582 de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

In judetul Timis, duminica, rata de infectare cu COVID era de 10,17 la mia de locuitori, in vreme ce la Timisoara era de 12,71 la mie.

CITESTE SI: 14 decese si aproape 600 de noi cazuri de coronavirus la Timisoara si in judet. Avem alti 98 de copii infectati cu COVID in Timis

CITESTE SI: 389 de morti si aproape 12.000 de noi imbolnaviri cu COVID, in ultimele ore in Romania. Numar mare de pacienti in Terapie Intensiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Viorel spune:

    Lasa ca intra restrictiile si se rezolva totul. Doamne ajuta sa fie asa dar dupa cum se vede mai nou in Germania, Anglia si Austria vaccinu nu prea a adus inca libertatea dorita,ba din contra sa prelungit totul pana vara 2022.