Noutati :

RATT devine STPT! Schimbare majora la Regia de Transport din Timisoarea dupa aproape 30 de ani

24 iulie, 2017 - 12:45 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierii locali vor trebui sa decida in viitorul plen daca sunt de acord cu cea mai importanta schimbare din cadrul Regiei Autonome de Transport.

CITESTE SI: E oficial! Vom avea PASAJ SUBTERAN pe sub doua cartiere, benzi de circulatie suplimentare si mii de locuri de parcare in apropiere de centru, la Timisoara!

In proiectul care va fi supus votului consilierilor locali se vorbeste despre reorganizarea RATT prin transformarea ei in societate pe actiuni, cu un singur actionar, Consiliul Local. Dupa noua organizarea, regia de transport se va transforma in Societatea de Transport Public Timisoara, STPT, cu un capital de 3 milioane.

Aportul municipiului Timisoara la constituirea capitalului social al societatii este de 3.000.000 lei dupa cum urmeaza:
a- in numerar, subscris si varsat, este in cuantum de 150.000 lei
b- in natura bunuri imobile in valoare de 2.850.000 lei.
(2) Capitalul social initial este divizat in 3.000 de actiuni nominative dematerializate. Valoarea
nominala a unei actiuni este de 1.000 lei„, se arata in textul proiectului de hotarare.

CITESTE SIA disparut un copil in Timis! Ajuta-i parintii disperati sa-l gaseasca! 

De conducerea noii societati se va ocupa o Adunare Generala in care actionarul unic va fi reprezentat de sapte consilieri locali.

Urmatorii administratori vor fi selectati conform procedurilor prevazute de legislatia in vigoare cu o durata a mandatului de 4 ani„, se arata in referatul care insoteste proiectul.

In urmatoarele luni se va decide si noua conducere a Societatii de Transport Public Timisoara, deoarece vechea conducere si-a incheiat mandatul. In acest moment RATT are o conducere provizorie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...