Noutati :

Raliul timisean se muta la Hunedoara! Incepe Campionatul National de Automobilism 2012

5 iulie, 2012 - 11:30 AM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

Primele doua etape din cadrul Campionatului National de Automobilism 2012 vor avea loc in week-end-ul care urmeaza la Hunedoara. Aici se va tine Cupa VTM Hunedoara – Hasdat 2012. Anul trecut, toti participantii au avut de parcurs un traseu de 3,4 kilometri pe munte in localitatea hunedoreana Hasdat: in urcare, 2 ace de par, 4 curbe la stanga si 4 la dreapta. La fel va fi si in 2012.

Lupta a fost extrem de disputata atat la clase, cat si la open, mai ales ca pilotii gazda porneau cu un oarecare avantaj stiind pe de rost traseul. La clase podiumul a fost din Timis: Alexandru Krepelka pe locul 1, Sergiu Gao Tirla pe 2 si Daniel Preunca pe locul al treilea. In acest an lupta se anunta si mai interesanta. La etapa dn acest an, de la Hunedoara toti concurentii vor avea acelasi numar de manse. Prezenta la concurs este obligatorie sambata 07 iulie ora 07.00 in parcarea poligonului Hasdat.

Dupa ora de inchidere a inscrierilor nu se mai poate face trecerea de la o grupa sau clasa la alta. Un pilot nu poate participa cu doua automobile indiferent de clasa sau grupa. O grupa sau o clasa este constituita daca au luat startul in antrenamente cronometrate minimum 3 automobile. Automobilele dintr-o grupa sau clasa neconstituita nu se comaseaza din oficiu. In cazul grupelor sau claselor constituite in limita numarului de participanti, orice abandon fara o justificare tehnica dovedita sau retragerea din concurs, este considerata ca o frauda, cel vinovat va fi exclus din concurs, iar grupa sau clasa se considera neconstituita. inscrierea in circulatie a automobilelor de concurs nu este obligatorie. Pilotii cu statut de „Debutanti VTM” vor participa obligatoriu cu un automobil de max 180 CP stabiliti pe baza documentelor de inmatriculare sau a datelor de catalog şi certificati de Comisarii Tehnici ai concursului. Fiecare pilot va detine o polita de asigurare de accidente a sportivilor valabila pentru data concursului respectiv“, anunta organizatorii competitiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...