Noutati :

Raliul Martisorului Timisoara 2017, cu o multime de surprize! VIDEO!

27 martie, 2017 - 04:08 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
3

TIMISOARA. Raliul judetean a pornit la drum in acest sezon ca de obicei, in luna lui „Marte”, dar si sub egida Campionatului International de Automobilism 2017.

Asa cum am promis organizatorii, surprizele s-au tinut lant in acest concurs, in care la probele speciale nr. 2 si 3, desfasurate in parcarea unui centru comercial de pe Calea Torontalului, au fost completate de un show aviatic de exceptie, la fix pentru a saluta pentru prima data un campionat international automobilistic sub egida FIA.

Un concurs de exceptie, in care surprizele au fost in prim plan.

Isabela Isac revine in forta dupa un an cu multe probleme tehnice, si castiga detasat in fata campionului de anul trecut, Victor Nagy, care a avut si el de data aceasta probleme cu masina. Echipajul Giurisici Marius-Rotaru Alin, dupa o investitie majora intr-o noua masina de concurs Honda Civic, mai performanta ca fosta Honda CRX, castiga detasat acest raliu.

Mihoc Sorin-Grui Alexandru investesc si ei intr-o noua masina de concurs, Renault Clio, care-i ridica la o clasa superioara, clasa 3, la care devin campioni din prima etapa.

Surpriza etapei au constituit-o sportivii care intra pentru prima data, cu mare curaj in automobilismul timisean si romanesc, Robert Onut-Narcis Onut, pe BMW E46, dupa un parcurs excelent, inving detasat in clasa 2 si devin surpriza competitiei.

Tanarul Mihai Preunca, la doar 15 ani si-a demonstrat inca o data talentul. Tanarul pilot a incheiat raliul cu cel mai bun timp intr-o proba in care a participat alaturi de seniori.
Echipajul Daniel Preunca- Daniel Petenchea nu a reusit sa incheie competitia de martisor, din cauza unor probleme tehnice. Ambreiajul masinii a cedat in timpul probei.

CLASA 1
1. Giurisici Marius – Rotaru Alin(Honda Civic)
2. Bocalo Sergiu – Ilia Oana(Honda Civic)
3. Suta Alina – Raicov Jivita(Honda Civic)

CLASA 2
1. Onut Robert – Onut Narcis (BMW E46)
2. Nemes Stanean Bogdan – Nemes Stanean Anca (BMW 320CI)

CLASA 3
1. Mihoc Sorin – Grui Alexandru(Renault Clio)
2. Linca Alin – Barbu Doru(Renault Clio)
3. Tirla Sergiu – Mateut Dariana(BMW 318)

OPEN
1. Giurisici Marius – Rotaru Alin(Honda Civic)
2. Bocalo Sergiu – Ilia Oana(Honda Civic)
3. Mihoc Sorin – Grui Alexandru(Renault Clio)

ECHIPE AUTO
1. ACS Dumbravita Rally&Karting Team
2. Schoko Baroque-Constructim Racing Team

DEBUTANTI
1. Mihai Preunca

FEMININ
1. Musat Alina – Timis Andrea (Skoda Fabia)

DriftTimShow Timis 2017
1.Tirla Sergiu
2.Dediu Luciano

KARTING

CLASA KIDS KARTING
1.Nagy Alesia
2.Urcan Daiana

CLASA PUFO KARTING
1.Konig Eduardo
2.Scrob Antonio

CLASA SUPER SPORT KARTING
1.Isac Isabela
2.Nitu Darius
3.Nagy Victor

ECHIPE KARTING
1. ACS DumbravitaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. 11 masini inscrise impartite in 3 clase, abandon Preunca si excluzand echipajul feminin din calcule rezulta : restul toti au prins podium !!! Ce campionat mai e si asta, oameni buni ? Din pacate tot mai multi care participau cu ani in urma nu se mai inscriu aici. Ar trebui sa dea cineva o explicatie !

  2. oau si ce fain ca se anunta dupa si nu se promoveaza ca va avea loc ca poate ar fi mai multi spectatori.

    • Stai linistit ca n-ai pierdut nimic. Poate doar „show-ul” aviatic