Noutati :

Punct final la cea mai importanta competitie de echitatie din tara, desfasurata la doi pasi de Timisoara

25 septembrie, 2017 - 11:43 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SPORT
0

TIMIS. Doua saptamani a durat competitia in care spectacolul si eleganta au fost la ele acasa la Herneacova si care nu a fost impiedicata nici macar de ploaie. Cei mai buni calareti din tara si din strainatate s-au intrecut la Herneacova International Jumping, intrecere a carei prima editie a multumit pe toata lumea.

CITESTE SI: In premiera in Timisoara se amenajeaza un loc in care vor fi ingrijiti timisoreni aflati pe patul de moarte, de care familiile nu se pot ocupa. Vom avea primul centru de ingrijiri paleative de stat 

Cea mai importanta competitie de echitatie din Romania, Herneacova International Jumpping, a ajuns la final, ultima proba din concurs fiind cea de 3*, unde inaltimea obstacolelor a ajuns la 150 de centimetri.
La start s-au aliniat 38 de cupluri calaret-cal, care au incercat sa isi adjudece marele premiu.
Zece echipe au fost greu de departajat, castigatorii fiind desemnati abia in mansa a doua, unde managerul de pista, Michel Ismalun, a ridicat inaltimea obstacolelor pana la 155 de centimetri.

 

Dupa un adevarat spectacol facut in arena de cele mai bune cupluri calaret – cal, ierarhia primlor sase clasati arata astfel:
1. Gerfried Puck cu calul Bo, Austria

2. Markus Saurugg cu calul Texas I, Austria

3. Balasz Horvath cu calul Zordon, Ungaria

4. Taizo Sugitani cu calul Diamant, Japonia

5. Zuzana Zelinkova cu calul Caleri II, Cehia

6. Simone Coata cu calul Cannavaro 17, Italia

CITESTE SI: Statiunea din Banat care renaste din propria cenusa 

Herneacova International Jumping este un concurs de sarituri peste obstacole de 3 stele, organizat de Clubul de Echitatie Herneacova sub egida Federatiei Ecvestre Romane si a Federatiei Ecvestre Internationale.
Competitia s-a desfasurat in perioada 13-24 septembrie si a adunat peste 200 de calareti din Europa si Asia si peste 450 de cai.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...