Noutati :

PSD ramane in sediul din Splaiul Vladimirescu, insa doar un an. Decizia consilierilor locali din Timisoara

3 aprilie, 2018 - 05:59 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Dupa indelungi discutii, scandaluri si o dezbatere publica pe tema prelungirii contractului de inchiriere dintre Primaria Timisoara si Partidul Social Democrat, in sedinta de consiliu de marti, 3 aprilie, alesii locali au votat totusi prelungirea contractului pentru spatiul din Splaiul Vladimirescu.

Insa, daca in proiectul prezentat luna trecuta, contractul urma sa fie prelungit pentru o perioada de 3 ani, proiectul ajuns acum in fata alesilor locali a fost modificat si prevedea prelungirea contractului pe doar un an. Modificarea din proiect i-a nemultumit pe PSD-isti, care au cerut ca inchirierea sa se faca pe minim 2 ani. Insa, amendamentul depus de Dan Idolu a fost respins de consilierii locali.

„Nu suntem atat de multumiti pe cat am fi dorit, pentru ca proiectul de hotarare din sedinta anterioara a fost normal, de 3 ani, un proiect care avea toate avizele de legalitate si oportunitate si care am crezut ca va fi adoptat in sedinta anterioara. Intrucat un alt proiect initiat pentru aceasta sedinta de plen propunea un an, am zis minimum doi ani, astfel incat cheltuielile ocazionate cu reparatia cladirii, de o valoare foarte mare, sa se poata amortiza. Pana la urma, traim in democratie si votul majoritatii hotaraste, astfel incat, in intervalul acesta de un an, vom face solicitari si toate demersurile legale, conform legii partidelor politice, ca sa prelungim pe 5 ani. Ne vom intalni inainte de ianuarie, februarie 2019, astfel incat, in perioada de valabilitate a acestui contract, sa prelungim contractul pe 5 ani. Acum este o solutie, inaintea sarbatorilor pascale”, a spus Dan Idolu, liderul consilierilor locali din partea PSD.

PSD plateste lunar 1.463 de lei pentru sediul de aproximativ 1.100 de mp, cu tot cu curte.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Gunoaie agramate ce sunteti, platiti 1 leu 33 bani pe m2 lunar cata nesimtire si tupeu! Nu scapam dracului de voi, de abia astept alegerile de anul viitor sa vad cum o sa dispareti „intre bare”!!!