Proiectele comunitatilor locale, capitalul privat si specialistii in achizitii publice si finantari nerambursabile, fata in fata. Conferinta internationala la Buzias pe tema atragerii de fonduri externe pentru investitii locale

TIMIS. Primaria Buzias, Revista Patronatului Roman si International Development Institute – S.U.A. organizeaza Conferinta internationala “Implicarea capitalului privat in dezvoltarea comunitatilor locale”.

CITESTE SI: Trafic restrictionat intre Timisoara si Mosnita Noua. S-a pus semafor 

Evenimentul se va desfasura in sistem mixt: live – Buzias si sesiune ZOOM ce va fi transmisa live (partial) online pe pagina de social media, in zilele de 27 si 28 mai 2021.

Evenimentul reprezinta o oportunitate unica de a pune la aceeasi masa proiectele comunitatilor locale, capitalul privat si specialisti in achizitii publice si finantari nerambursabile. Acesta vine intr-un moment in care toate economiile se pregatesc de relansare.

Conferinta isi propune sa ofere participantilor, atat responsabililor din administratia locala, cat si antreprenorilor si managerilor din mediul de afaceri privat, deopotriva o privire de ansamblu, un tablou al modalitatilor de finantare din alte surse a proiectelor de investitii si ale serviciilor in interesul comunitatii si studii de caz, modalitati concrete de actiune pentru implicarea capitalului privat in dezvoltarea comunitatilor locale.

Prezentarile si dezbaterile vor avea in vedere mecanisme, concepte, idei ce vor include: parteneriatul public privat – necesitatea unor reglementari legale, clare si precise, cu privire la PPP, mecanismul finantarilor nerambursabile, achizitii publice, proiecte de investitii, antreprenoriatul social, lobby si advocacy, comunicare si PR.

Conferinta este sustinuta de partenerii media AGERPRES, CAPITAL, Romania Libera, Financial Intelligence, Ziarul Actualitatea, Jurnalul de Afaceri, Revista Pallas Athena, Tele Europa Nova, Opinia Timisoarei, deBanat.ro, de partenerii: Institutul Arbitral Roman, Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar, Editura C.H. Beck si se bucura de participarea: Alina Gorghiu – senator, Gheorghe Falca – europarlamentar, Marilen Pirtea – deputat, Alin Nica – presedintele Consiliului Judetean Timis, Emil Boc – primar Cluj Napoca, Ilie Bolojan – presedinte Consiliul Judetean Bihor, precum si Ovidiu Adrian Teban, David Baxter, Suman TimsinaA, Adriana Ahciarliu Kyriakidis, Ovidiu Slimac, Ionut Nache, Oana Pastrama.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...