Principalele institutii administrative din Timis nu vor acorda prime de Paste angajatilor. Vezi ce explicatii dau sefii

[email protected]

TIMISOARA.  Angajatii Consiliului Judetean Timis, ai Prefecturii Timis si ai Primariei Timisoara nu vor primi niciun fel de prima de Paste nici anul acesta deoarece nu sunt bani prevazuti pentru aceasta.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a declarat ca nu va putea acorda prime de Paste anul acesta angajatilor din subordine deoarece nu sunt bani.

Cu tot regretul meu ca presedinte de judet, nu pot da prime angajatilor Consiliului Judetean Timis si ai institutiilor din subordine deoarece nu sunt bani”, a declarat Bojin.

La Prefectura Timis nici nu se pune problema acordarii de prime, institutia neavand buget propriu.

Nu se pune problema sa dam prime. Noi cum nu avem buget, nici nu stiu cand s-au dat ultima data prime. Nici la Craciun nu s-au dat”, a declarat prefectul Eugen Dogariu.

Nici la Primaria Timisoara situatia nu este schimbata in comparatie cu CJ Timis si Prefectura. Primarul Nicolae Robu a declarat ca pe langa faptul ca nu sunt bani, nici legea nu ii permite sa acorde prime.

Nu se vor da prime de Paste, nu avem fonduri si nici nu cred ca s-a schimbat legea incat sa ne permita asta. Oricum, nu exista fonduri„, a declarat Nicolae Robu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.