Noutati :

Primul targ de joburi transfrontalier, pentru firmele timisene, organizat de CCIAT in Serbia

18 octombrie, 2017 - 12:19 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. CCIAT participa la primul Targ de job-uri organizat in cadrul proiectului LaborNet

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener al Proiectului LaborNet – Retea pentru mobilitatea fortei de munca in zona transfrontaliera, pregateste participarea a 15 companii timisene la primul targ de job-uri din cadrul proiectului, care va avea loc in perioada 23 – 24 octombrie 2017, la sediul Camerei de Comert si Industrie Kikinda (Serbia).

La eveniment vor fi prezente atat companii din judetul Timis care se confrunta cu lipsa fortei de munca si sunt interesate sa angajeze personal din Republica Serbia, cat si institutii care activeaza in domeniul ocuparii si incadrarii persoanelor pe piata muncii.

Targul de joburi se va desfasura pe parcursul zilei de 24 octombrie a.c., ziua anterioara fiind dedicata crearii si dezvoltarii Retelei Labor-Net.

Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia si vizeaza imbunatatirea potentialului zonei pentru a asigura o crestere favorabila incluziunii, a facilita accesul pe piata fortei de munca si a spori oportunitatile de angajare, inscriindu-se pe linia preocuparilor Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis de a gasi solutii viabile pentru criza fortei de munca din judet.

Participarea companiilor si institutiilor este gratuita.

Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: [email protected], Cristina COROIAN – expert PR/ CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...