Noutati :

Primul proiect imobiliar romanesc PREMIAT la Transform Awards Europe, la Londra, e din Timisoara

13 aprilie, 2017 - 01:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
4

TIMISOARA. Creativitatea si gandirea strategica au fost coordonatele esentiale care au adus o noua recunoastere pentru dezvoltarea imobiliara din Timisoara.

Ansamblul multifunctional ISHO, dezvoltat de antreprenorul timisorean Ovidiu Sandor in zona Take Ionescu, este primul proiect romanesc premiat la Transform Awards Europe, Londra, una din cele mai prestigioase competitii din lume dedicate comunicarii de brand.

Transform Awards Europe pune in valoarea inovatia adusa in dezvoltarea business-urilor internationale, dar si la nivel local. Distinctiile acordate in cadrul competitiei londoneze recunosc cele mai bune practici din industrie pentru mai multe categorii, criteriile de departajare fiind urmatoarele: strategie, executie, continut si evaluare. Toate proiectele participante se remarca in pietele lor prin creativitate si gandire strategica. ISHO a obtinut premiul la categoria Best naming strategy, datorita accentului pus pe amplasamentul in Timisoara si totodata fiind un proiect ancorat in centrul comunitatii.

Editia de anul acesta a adunat foarte mult talent si stabilit un record in ceea ce priveste numarul participantilor. Fiecare proiect care a intrat in competitie, fie ca este global, sau local, a demonstrat abilitati creative si o gandire strategica remarcabile. in ultimii opt ani, competitia este tot mai stransa, iar participantii reusesc sa depaseasca de la an la an noi praguri de performanta”, apreciaza reprezentantii Tranform magazine.

ISHO a fost remarcat si pe piata romaneasca, obtinand premiul Cel mai bun concept rezidential nou, la Gala Profesionistilor Imobiliare, organizata de Clubul Profesionistilor in Imobiliare si Imobiliare.ro la Bucuresti. Caracterul mixt al proiectului, conceptul care include pe langa cele 1.200 de apartamente, o gama largp de functii de locuire si complementare, dar si o componenta de 50.000 de mp de birouri de noua generatie au detasat proiectul timisorean in competitie cu ansambluri rezidentiale majore din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Compania pe care o conducem a obtinut mai multe premii importante de-a lungul activitatii noastre. insa remarcabil de aceasta data sunt aceste recunoasteri nationale si internationale care vin inca de la stadiu de proiect. Folosofia noastra este simpla – nu ne-am propus sa construim metri patrati , ci un concept care contribuie la calitatea vietii oamenilor si aduce valoare intregii comunitati. Asta apreciaza specialistii la ISHO„, subliniaza Ovidiu Sandor.

Va reamintim, ISHO este primul cartier modern ce se construieste in Timisoara. Pe langa o importanta componenta rezidentiala, ISHO va oferi un centru de conferinte, dar si un spatiu de co-work de tip hub.

Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscina, dar si un parc de peste 7.500 mp, cu pista de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joaca, va fi deservit de un after-school, dar si de mai multe scoli si gradinite bine cotate, aflate in proximitate.

Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, banci si alte functiuni comerciale complementare. De asemenea, proiectul va avea propriul debarcader, un loc de relaxare care deserveste, in acelasi timp, noua linie de vaporetto. Nu in ultimul rand, zona pietonala a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase si alte spatii de socializare si relaxare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sincer pe mine nu ma impresioneaza, un proiect care se tot schimba de la o luna la alta la un pret de circa 1320 de euro/mp plus vreo 6000 de euro plus tva locul de parcare, planurile prezentate nu sunt foarte realiste nu cred ca sunt facute la scara, deoarece spatiul verde arata destul de mare ca suprafata si cladirile sunt prezentate mai mici. Nimic care sa te atraga in plus fata de Mara de exemplu care impreuna cu Vivalia si Isho au aceasi oameni in spate…. dar toate castiga diferite premii 🙂

  2. Mi se pare de departe cea mai coerenta dezvoltare din Timisoara. Sper sa fie dusa pana la capat. E pur si simplu alt nivel. Comunicare brici, proiect brici, dezvoltator cu nume bun. Bravo ISHO!

  3. Timisorean

  4. si cu tiganii de peste pod ce au sa faca ? Sau cu bisnitarii din Badea Cartan ? Se va inchide oare pleskavita si langoseria urmand a fi substituite de ceva gourmet kebab sau scoverzi tip shawarma ? Or sa fie bine aparati acei oameni ca e municipala langa :)) plus ca se pot distra la dracula, peste drum. fain isha. Am cumparat si eu 5 apartamente acolo asa de prasila