Noutati :

Primarii la raport: Se masoara terenurile din judetul Timis. Avem excedent sau deficit?

14 mai, 2014 - 04:52 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Prefectura Timis cheama primarii din judet, rand pe rand, la raport. Fiecare ales local va da seama cu privire la terenurile pe care le au localitatile ce le pastoresc, in fata unei comisii.

Zilnic, pana la jumatatea lunii iunie, primarii din judet vor fi chemati la prefectura Timis unde vor prezenta rapoarte in fata inspectorilor de la OCPI sau Romsilva, pentru evaluarea situatiei terenurilor.

In urma evaluarilor va trebui sa rezulte excedentul sau deficitul de teren pe fiecare unitate administrativ-teritoriala.Se pare ca vom gasi suprafete excedentare, nu foarte mari. Sunt cateva unde vom avea deficit: Timisoara, Dumbravita, Giroc„, a explicat prefectul Eugen Dogariu.

Dupa aceasta inventariere, inspectorii de la Cadastru vor merge cu datele adunate, la Bucuresti, pentru a le prezenta ADS. In functie de rezultate, terenurile excedentare vor fi retrocedate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...