Noutati :

Primaria Timisoara vrea sa preia Stadionul ‘Dan Paltinisanu’ de la Consiliul Judetean Timis

31 august, 2016 - 11:03 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara, printr-o scrisoare semnata de primarul Nicolae Robu, a solicitat Consiliului Judetean Timis preluarea administrarii Stadionului „Dan Platinisanu” pentru o perioada de doi ani.

Anuntul a fost facut de presedintele CJ Timis, Sorin Grindeanu, in plenul CJT.

Am primit o adresa semnata de primarul Nicolae Robu pentru preluarea pentru o perioada de doi ani a stadionului. CJ Timis si Primaria Timisoara au mai avut o astfel de colaborare in trecut, cand CJ Timis a dat in administrare terenurile de antrenament pe o perioada de patru ani. Intrebarea este daca vom avea acceptul plenului sa dam dreptul de aministrare Primariei Timisoara pe o perioada de doi ani. Asta este intentia. Cred ca trebuie sa luam in calcul toate variantele. Intentia pe care a exprimat-o domnul primar Robu nu a avut in spate o hotarare de consiliu local. Eu cred ca trebuie sa raspundem in acelasi mod, printr-o scrisoare, ca suntem deschisi la toate variantele, dar trebuie sa luam in calcul personal, chestiuni financiare. Intentia noastra este ca acest stadion sa fie folosit de structurile sportive, nu sa avem un stadion si sa stam sa ne uitam la el„, a spus Grindeanu.

CJ Timis a demarat o licitatie pentru inchirirea stadionului, insa nimeni nu s-a prezentat.

Consilierii judeteni au votat in plen si scaderea tarifului pe eveniment, pentru inchirierea ocazionala. Acesta va fi de 5.000 de lei pe eveniment.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...