Primaria Timisoara: suntem pregatiti de iarna! Prefectul vrea sa vada utilajele de deszapezire si ameninta cu amenzi

Prefectul de Timis are temeri ca Primaria Timisoara ar putea avea probleme cu operatiunea de deszapezire in aceasta iarna si insista sa vada cu ochii lui daca utilajele sunt pregatite si functionale daca ninge. Aceasta in conditiile in care, spune Mircea Bacala, licitatia pentru serviciile de deszapezire, organizata de Primaria Timisoara, nu este inca finalizata. "Drumurile judetene au deja un contract pe 3 ani cu firmele de deszapezire, in schimb Primaria Timisoara are niste probleme, intrucat a fost organizata licitatie pentru deszapezire, insa licitatia a fost contestata. Solicit ca, pana la solutionarea litigiului, primaria sa vina cu o alternativa. Daca nu-si fac treaba, Drumurile Municipale vor fi amendate si se vor da amenzi mult mai mari decat anul trecut", a tinut sa precizeze prefectul Mircea Bacala. El a spus ca va cere  un tabel nominal cu utilajele la primarie si va face o inspectie a utilajelor. "Verificarea este legala. Voi solicita o inspectie a parcului auto cu care vor interveni societatile la deszapezire", spune prefectul. Bacala a solicitat si Colterm-ului sa prezinte o situatie in privinta stocului de combustibil pentru iarna. "Vrem sa stim cum se pregatesc, in conditiile in care volumul de gaze va scadea, Timisoara fiind la capat de coloana." De partea cealalta, reprezentantii Primariei Timisoara tin sa-l linisteasca pe prefect si spun ca situatia este sub control, chiar daca nu a fost inca rezolvata contestatia licitatiei. "Suntem pregatiti pentru iarna. Avem cele doua societati cu care lucram. Atata timp cat nu e adjudecata licitatia, mergem in continuare pe contractele vechi pe care le prelungim. In rest suntem pregatiti pe toate liniile pentru perioada de iarna", declara Flavius Boncea, purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara.

Prefectul de Timis are temeri ca Primaria Timisoara ar putea avea probleme cu operatiunea de deszapezire in aceasta iarna si insista sa vada cu ochii lui daca utilajele sunt pregatite si functionale daca ninge. Aceasta in conditiile in care, spune Mircea Bacala, licitatia pentru serviciile de deszapezire, organizata de Primaria Timisoara, nu este inca finalizata.

„Drumurile judetene au deja un contract pe 3 ani cu firmele de deszapezire, in schimb Primaria Timisoara are niste probleme, intrucat a fost organizata licitatie pentru deszapezire, insa licitatia a fost contestata. Solicit ca, pana la solutionarea litigiului, primaria sa vina cu o alternativa. Daca nu-si fac treaba, Drumurile Municipale vor fi amendate si se vor da amenzi mult mai mari decat anul trecut”, a tinut sa precizeze prefectul Mircea Bacala.

El a spus ca va cere  un tabel nominal cu utilajele la primarie si va face o inspectie a utilajelor. „Verificarea este legala. Voi solicita o inspectie a parcului auto cu care vor interveni societatile la deszapezire”, spune prefectul.

Bacala a solicitat si Colterm-ului sa prezinte o situatie in privinta stocului de combustibil pentru iarna. „Vrem sa stim cum se pregatesc, in conditiile in care volumul de gaze va scadea, Timisoara fiind la capat de coloana.”

De partea cealalta, reprezentantii Primariei Timisoara tin sa-l linisteasca pe prefect si spun ca situatia este sub control, chiar daca nu a fost inca rezolvata contestatia licitatiei.

„Suntem pregatiti pentru iarna. Avem cele doua societati cu care lucram. Atata timp cat nu e adjudecata licitatia, mergem in continuare pe contractele vechi pe care le prelungim. In rest suntem pregatiti pe toate liniile pentru perioada de iarna”, declara Flavius Boncea, purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.