Noutati :

Primaria Timisoara, singura din judet care refuza sa distribuie bonurile valorice pentru cei care s-au vaccinat impotriva COVID-19

16 martie, 2022 - 09:01 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Singura primarie din judetul Timis, care refuza categoric sa distribuie bonurile valorice persoanelor care s-au vaccinat impotriva COVID-19 este cea din Timisoara.

CITESTE SI: Prefectul de Timis, dupa ce Dominic Fritz a anuntat ca nu cumpara certificatele de poluare pentru Colterm, pentru ca ‘nu e treaba primariei’: Nu vreau sa o interpretez ca fiind un indemn la nesupunere fiscala 

Anuntul a fost facut de subprefectul de Timis Ovidiu Draganescu, care a atras atentia ca aceste bonuri expira dupa 6 luni.

Bonurile valorice pentru cei vaccinati cu schema completa inca se pot ridica de la centrele unde s-au vaccinat, iar in cazul centrelor care s-au inchis la primariile care au organizat aceste centre pe raza u.a.t. respective.
Primaria Timisoara este singura care nu a acceptat sa distribuie aceste bonuri catre cei vaccinati in oras, in ciuda demersurilor repetate ale Nucleului de Vaccinare Timis. Grav este ca aceste bonuri expira dupa 6 luni, iar cele din septembrie sunt deja in curs de expirare.
Cautam o solutie de urgenta pentru ca si timisorenii sa beneficieze de cei 100 lei pe care guvernul i-a acordat celor vaccinati”, a transmis Ovidiu Draganescu.

Va reamintim, persoanele care s-au vaccinat impotriva COVID-19, incepand cu data de 3 septembrie 2021, cu schema completa, primesc 5 tichete de masa in valoare totala de 100 de lei/persoana.
Tichetele se ridica de la centrul de vaccinare unde a fost facuta imunizarea. În cazul in care centrul a fost inchis, tichetele se vor ridica de la sediul primariei din localitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...