Noutati :

Primaria Timisoara organizeaza concurs: se cauta directori la Spitalul de Copii ‘Louis Turcanu’ si la Spitalul de Boli Infectioase ‘Victor Babes’

6 februarie, 2014 - 04:25 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Se cauta sefi la doua din cele mai importante spitale din Timisoara: „Louis Turcanu” si „Victor Babes”. Primaria organizeaza concurs pentru a alege noi directori in perioada urmatoare.

Directorul Spitalului de Copii, Ovidiu Adam, a fost numit pe functie dupa ce a castigat concursul organizat tot de Primarie, in 2011. Acum ii expira mandatul, asa ca este nevoie de un nou concurs. Asta in vreme ce la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie avem un director interimar, Dr. Elena Voichita Lazureanu, numit pe functie dupa ce fostului director – dr. Cerbu – i-a expirat mandatul.

Concursul se va desfasura la sediul Primariei Timisoara, in perioada 24 – 28 februarie, in 4 etape: selectia dosarelor depuse, evaluarea proiectelor de management, proba scrisa si sustinerea proiectului de management si interviul.

La proba scrisa, ce va avea loc in 26 februarie, la ora 10:00, vor participa doar acei candidati care au fost admisi la selectia de dosare si care au obtinut cel putin nota 7 la evaluarea proiectelor de management.

Conditii de participare

Se pot inscrie la concurs doar cei care au studii superioare absolvite cu diploma in medicina, stiinte economice sau juridice, cei care au absolvit cursuri de perfectionare in management sau management sanitar sau au absolvit masterat sau doctorat in management sanitar, economic sau administrativ. In plus, mai „trebuie sa aiba 5 ani vechime in specialitate studiilor necesare ocuparii functiei de manager, capacitate de exercitiu deplina, sa fie apt din punct de vedere medical, sa nu aiba varsta de pensionare conform legii, sa nu fi suferit condamnari penale definitive, sa nu fie in curs de urmarire penala, sa nu fi fost sanctionat pentru incalcarea dispozitiilor legale in domeniul fiscal, sa nu se afle in incompatibilitate sau conflict de interese”.

Proiectul de management trebuie facut pe tema „Eficientizarea activitatii desfasurate de spital…”. Mai multe detalii pe site-ul Primariei Timisoara!

Descarcati documentul si vedeti ce acte trebuie depuse la dosarul care trebuie dus la sediul municipalitatii!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sunt curios sa aflu cine sunt ,,specialistii” din Primaria TM care fac parte din Comisia de examen. Sau se stie deja rezultatul de ieri ?