Primaria Timisoara linisteste abonatii Colterm si anunta stocuri de carbune si gaz asigurate pana in ianuarie

TIMISOARA. Timisoara ar trebui sa aiba caldura si apa calda in aceasta iarna, cel putin pana in ianuarie.

CITESTE SI: Ultima piedica in calea largirii la 4 benzi a drumului dintre Timisoara si autostrada prin Dumbravita ar putea fi eliminata 

O spun reprezentantii primariei care anunta ca au fost facute stocuri de carbune si gaz ce ar trebui sa ajunga pana in ianuarie, dar si ca aprovizionarea continua.

Colterm a reusit achizitia unor stocuri consistente de carbune si gaze naturale. Astfel, cu aproximativ o luna inainte de pornirea instalatiilor, stocul de carbune a ajuns la 70.253 de tone, iar gazul inmagazinat este de 105.000 Mwh. In plus, au fost finalizate cu succes probele la un numar de 113 puncte termice si au fost incarcate deja instalatiile. Alte patru puncte termice sunt in operatiuni, iar pe traseele pe care au fost depistate probleme in timpul probelor la rece, se intervine pentru remediere„, transmit reprezentantii municipalitatii.

Va reamintim, iernile trecute, in zilele mai geroase, Colterm consuma peste 1500 de tone de carbune pe zi pentru incalzirea orasului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. parca ue a decretat ca se interzice incalzira cu gaz sau carbune. cit timp groapa asta de bani o sa mai functioneze?

  2. Atata timp cat vor mai primii milogeala de la guvern si din impozite locale

  3. Si cu ce te incalzesti??? Ti-ai luat blana de urs si hibernezi??

  4. La primăria Timisoara iarna se termina in Ianuarie ???? Incompetenți !

  5. Nu au stocul necesar, o sa vedeti curand stirea „o iarna neasteptat de friguroasa care ne-a luat prin surprindere”