Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara, iarasi buna de plata. Administratia Fritz amendata din cauza locurilor de joaca distruse care pun copiii in pericol

TIMISOARA. Saptamana si amenda pentru admistratia condusa de Dominic Fritz. De data aceasta, Primaria Timisoara a fost amendata dupa ce inspectorii de la Protectia Consumatorului au luat la verificat parcurile din oras si au gasit un mari probleme. O parte dintre locurile de joaca au fost verificate, iar in cele mai multe dintre ele au gasit nereguli grave, care ar fi putut duce la ranirea copiilor.

CITESTE SI: Dezastru la locurile de joaca din Lugoj. Mai multe instalatii care pun in pericol copiii, inchise de Protectia Consumatorului. Urmeaza sanctiuni impotriva Primariei

Au fost verificate 6 locuri de joaca din parcuri, toate aflate administrarea Primariei Timisoara s-au indisponibilizat echipamente deteriorate, fisurate, cu parti lipsa. S-au identificat locuri de joaca neimprejmuite: Parcul Chopin si partial neimprejmuit Parcul Copiilor. In Parcul Carmen Sylva pe panoul de informare nu era mentionat numarul autorizatiei„, transmite Alin Gubandru, comisar sef adjunct al CJPC Timis.

In urma verificarilor, Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei si a primit si un avertisment.

De asemenea, pana la remedierea problemelor, mai multe echipamente de joaca au fost indisponibilizate. Au fost puse benzi si afise prin care se interzice utilizarea lor de catre copii, pentru siguranta.

Alte probleme semnalate de cititorii opiniatimisoarei.ro in zona Lipovei

Mai multi copaci au fost taiati de reprezentantii primariei in parcul de langa Cimitirul Eroilor, din zona Lipovei, insa muncitorii au lasat in urma cioturi de care cei mici se pot impiedica si se pot produce accidente, mai ales ca locul de joaca este prevazut cu pietris amestecat cu nisip.

Exit mobile version