Primaria Timisoara, iarasi buna de plata. Administratia Fritz amendata din cauza locurilor de joaca distruse care pun copiii in pericol

TIMISOARA. Saptamana si amenda pentru admistratia condusa de Dominic Fritz. De data aceasta, Primaria Timisoara a fost amendata dupa ce inspectorii de la Protectia Consumatorului au luat la verificat parcurile din oras si au gasit un mari probleme. O parte dintre locurile de joaca au fost verificate, iar in cele mai multe dintre ele au gasit nereguli grave, care ar fi putut duce la ranirea copiilor.

CITESTE SI: Dezastru la locurile de joaca din Lugoj. Mai multe instalatii care pun in pericol copiii, inchise de Protectia Consumatorului. Urmeaza sanctiuni impotriva Primariei

Au fost verificate 6 locuri de joaca din parcuri, toate aflate administrarea Primariei Timisoara s-au indisponibilizat echipamente deteriorate, fisurate, cu parti lipsa. S-au identificat locuri de joaca neimprejmuite: Parcul Chopin si partial neimprejmuit Parcul Copiilor. In Parcul Carmen Sylva pe panoul de informare nu era mentionat numarul autorizatiei„, transmite Alin Gubandru, comisar sef adjunct al CJPC Timis.

In urma verificarilor, Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei si a primit si un avertisment.

De asemenea, pana la remedierea problemelor, mai multe echipamente de joaca au fost indisponibilizate. Au fost puse benzi si afise prin care se interzice utilizarea lor de catre copii, pentru siguranta.

Alte probleme semnalate de cititorii opiniatimisoarei.ro in zona Lipovei

Mai multi copaci au fost taiati de reprezentantii primariei in parcul de langa Cimitirul Eroilor, din zona Lipovei, insa muncitorii au lasat in urma cioturi de care cei mici se pot impiedica si se pot produce accidente, mai ales ca locul de joaca este prevazut cu pietris amestecat cu nisip.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Nelu spune:

  #revolutiabuneiguvernari: locurilor de joaca care pun copiii in pericol

  • fotbal1 spune:

   Era mai corect sa amendeze si pe cei de la politia locala care nu au observat pe cei care vandalizeaza aceste locuri de joaca…

   • McVid spune:

    sau cine a comandat / preluat locurile de joaca avand in vedere proasta lor calitate. Parcul Copiilor a putut sa existe atatia ani fara incidente ( ma rog… 99.99% sigure … la >1000 de vizitatori 1-2 se mai si accidenta )

 2. cetatean spune:

  Revolutia amenzilor celor de la putere…. ca pe vremea lui Robu erau muuuult mai sigure… acum s-au transformat.

 3. Dan A. spune:

  E tare eticheta cu „Signuranta Compiilor” !
  Taietorii de copaci puteau sa taie cu 30cm mai sus. Nu te poti impiedica si rezulta o bancuta interesanta. Ma rog, daca ai talent din nastere te impiedici si de Casa Poporului, ca n-o vezi.
  Cel mai grav mi se pare ca s-au descoperit diverse obiecte (aparate de joaca, table de semnalizare) vopsite cu spray. Copiii sunt expusi unor pericole teribile din cauza asta.

 4. stela spune:

  Inca o dovada(de parca nu erau destule),ca administratia usr-ista a Timisoarei,formata din imbecili cu pretentii,ne ,,toaca,, marunt.Cind le va expira mandatul….Timisoara va fi….la pamant!

 5. 314zde_PSD spune:

  cum de in timpul administratie Robu nu auzeam de amenzi si locurile de joaca aratau la fel de degradate ce sa mai vorbim de iluminat ….ee acum brusc se verifica se dau amenzi si ptr un surub nefiletat …cata ipocrizie politica .
  Cand scriam pe pagina de Fb a vopsitului ca Paduricea e murdara si neiluminata .ne baga in blocked acum se dau amenzi .

 6. AURolacii spune:

  Toata chestia asta miroase a razbunare USL-ista …cand era Robu era la fel daca nu mai rau si nu-ti raspundea nimeni la sesizari si nici amenzi nu se emiteau .

 7. Bocsig spune:

  amenzi pentru probleme din 2016 sau 2019. e bine ca se semnaleaza probleme, ca se remediaza chiar cu multi ani intarziere. cu noua conducere de la horticultura se vor mai rezolva din chestiile vechi – gen gard rupt de 5 ani la Parcul Copiilor

 8. Cristina spune:

  Dar de ce nu sunt amendati cei care distrug locurile de joaca? Adolescentii sau chiar adultii care se dau pe leagane in picioare. Sau cei care intenționat rup scanduri din gardulete. Oamenii de buna credință nu fac asa ceva.
  O sa aveti o surpriza. Chiar cred ca administrația Fritz le va repara si întreține. Atunci, ce veti mai zice, haterilor? Atunci veti spune ca doar continua ce a inceput Robu, nu? Bullshit!
  Supraveghere si amenzi! Asta trebuie. Si sa vezi ce curatenie si ordine vom avea.