Noutati :

Primaria Timisoara face plangere la Protectia Consumatorului pentru penele de curent din oras. Vizata e compania Enel

6 noiembrie, 2012 - 11:47 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Inspectorii de la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului vor face verificari la compania Enel, dupa ce reprezentantii Primariei Timisoara sesizeaza institutia,  din pricina penelor de curent din oras care sunt tot mai dese.

Potrivit responsabililor din Primarie, mai ales timisorenii care locuiesc in zona de sud a orasului raman tot mai des fara electricitate in case si pe strazi, considerand acest fapt un serviciu inacceptabil al companiei de distributie a energiei electrice. [CODUL SAPTAMANII 5-11 NOIEMBRIE: 402]

„Sesizam OPC  la adresa Enel pentru servicii inacceptabile, mai ales in zona de sud a orasului, seara este bezna. Mereu ni se dau explicatii ca este pana de curent, asta este problema lor ca furnizor de serviciu sa-si imbunatateasca sistemul, nu sa urmareasca doar profit. Duminica seara a fost o noua situatie si luni dimineata, in sedinta operativa, am dat dispozitii sa fie sesizat OPC”, a declarat primarul Timisoarei.

Pe langa nemultumirile legate de Enel in ceea ce priveste iluminatul stradal, reprezentantii Primariei Timisoara mai sunt deranjati si de felul in care atat Enel, cat si E.On Gaz isi executa lucrarile prin oras. „Avem alte nemultumiri la adresa Enel si E.On privind ceea ce lasa in urma lor atunci cand efectueaza diverse lucrari subterane”, a conchis edilul sef.

In ceea ce priveste aceste servicii ale celor doua companii, cei din Primaria Timisoara au cerut Politiei Locale sa le amendeze pentru „aceasta atitudine”, desi sunt companii partenere ale Primariei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Foarte tare… nu stiam ca se poate. De multe ori circulam prin oras si totul bezna…

  2. UNEORI este o corelare intre intreruperea iluminatului stradal si evenimente ca PLOAIE si VINT. nu am nimic in comun cu enel si nu am interes sa le iau apararea dar daca privim cablurile electrice pt iluminatul stradal de multe ori trec prin coroana copacilor care in caz de vint sau ploaie fac scurtcircuit. ma gindesc ca cei de la enel nu pot sa vina cu drujba sa taie crengile de capul lor, ar trebui sa primeasca un permis de libera taiere a crengilor. spun asta pt ca de ani de zile vad pe fereastra (nu spun locul) cum cablurile electrice au fost mutate efectiv de crengi. intr-o noapte cel de la enel taia PE ASCUNS la lumina lanternei crengi din acel copac dar nu a terminat treaba, probabil de frica unei amenzi de la directia de mediu a primariei…

    • Pai rumburak, si cine ii opreste sa faca demersurile necesare pentru a toaleta copacii? Ca doar sunt cablurile lor, nu primaria trebuie sa urmareasca asta. Cablurile si stalpii sunt ai Enel. Ei trebuie sa faca demersurile necesare pentru asta. Lucrezi la Enel cumva? Problema este a Enel-ului nu a Primariei.