Opinia Timisoarei

Primaria Timisoara construieste prin Dumbravita un drum de legatura pana la autostrada. Din bani proprii!

TIMISOARA. Primaria Timisoara vrea sa construiasca un drum de patru benzi care sa lege orasul de autostrada, prin Dumbravita. Acest lucru se va putea face printr-un parteneriat cu Primaria Dumbravita si cu fonduri proprii.

Primarul Nicolae Robu spune ca a discutat deja cu primarul din Dumbravita, Victor Malac si impreuna au stabilit sa construiasca acest drum care sa asigure o mai buna descarcare catre autostrada

Am avut o discutie cu domnul primar de la Dumbravita pentru a realiza impreuna un drum cu 4 benzi care sa asigure o mai buna conectare a descarcarii catre autostrada. Am avut o discutie si cu domnul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu si am salutat deschiderea si a dansului de largire la 4 benzi a drumului judetean, de la sensul giratoriu de la iesirea de autostrada pana la Dumbravita unde vom intra noi in hora si vom face 4 benzi pana la Mahle. Va fi necesara o hotarare de guvern, fapt este ca vom face drum de 4 benzi cu venituri proprii pentru a conecta mai bine Timisoara la autostrada. Asta nu exclude celelalte proiece care sunt in derulare din Timisoara. La ora actuala avem un racord ca vai de el, execrabil. Ar fi un drum nou, am inteles ca nu e amneajat dar e lasat sa fie drum si va fi separat de drumul actual. Nu e nevoie de exproprieri„, a explicat Nicolae Robu.

Edilul a explicat ca totul se va putea construi in urma unui parteneriat intre cele doua primarii, la fel ca parteneriatul privind extinderea liniei de troleibuz.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu a avansat, recent, ideea largirii la patru benzi de circulatie a drumului dintre Timisoara si Giarmata, prin Dumbravita, spre autostrada, pentru traficul usor, iar pentru traficul greu construirea unui drum care sa dirijeze camioanele spre centura.

CITESTE SI: Veste mult asteptata de soferi! S-ar putea largi soseaua Timisoara – Dumbravita – Giarmata!

Exit mobile version