Noutati :

Primaria Timisoara angajeaza recenzori. Zeci de locuri disponibile pentru cei care vor sa participe la recensamantul din 2022. Conditiile de inscriere

16 februarie, 2022 - 12:26 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. In luna martie incepe recensamantul populatiei in Romania, iar Primaria Timisoara cauta oameni care sa adune si sa consemneze datele locuitorilor din oras. Aceasta desi operatiunea nationala se va desfasura in cea mai mare parte online.

CITESTE SI: Apa oprita si presiune scazuta la robinete pe mai multe strazi din Timisoara, dar si in localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim 

Municipalitatea cauta 50 de oameni, dintre care 25 vor fi recenzori, care asigura AutoRecenzarea Asistata, iar ceilalti 25 vor face parte din personalul de rezerva. Inscrierile se pot face in perioada 16 – 20 februarie.

Iata si conditiile in care doritorii pot aplica pentru a deveni recenzori:
– varsta minima de 18 ani impliniti la data selectiei – conditie eliminatorie
– minim studii medii absolvite (diploma absolvent liceu) – conditie eliminatorie
– sa nu aiba cazier judiciar – conditie eliminatorie
– sa detina cunoștinte de utilizare a unei tablete
– sa aiba abilitatea de a comunica intr-o maniera civilizata
– capacitatea de a stabili contacte inter-personale, de a fi cordial, placut, metodic şi riguros
– sa dispuna de un telefon mobil pe care sa-l utilizeze pentru comunicare
– sa dea dovada de ezistenţa la stres şi lucru sub presiune

Cei selectati urmeaza sa semeneze un contract de prestari servicii cu Primaria Timisoara pentru perioada 14 martie – 15 mai.

In perioada de autorecenzare (14.03-15.05.2022) plata recenzorilor ARA se face in funcţie de numarul de chestionare pentru care se asigura asistenta populatiei, chestionarul fiind compus din mai multe sectiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de: 7 lei pentru „Sectiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Sectiunea pentru recenzarea locuintei”.

Informatii si formulare gasiti AICI.

Recensamantul populatiei in Romania va avea loc in perioada martie – iulie 2022. Romanii isi vor putea completa online formularele de recenzare, urmand ca cei care nu au facut acest lucru sa fie recenzati dupa modelul clasic, prin interviuri fata in fata.

Cei care sunt angajati si se auto-recenzeaza prin intermediul internetului au dreptul la o zi libera, platita.

Refuzul de a participa la recensamant se sanctioneaza cu amenda.

Recensamântul este obligatoriu pentru persoanele cu cetaţenie romana, straina sau fara cetatenie, cu resedinta obisnuita in Romania si pentru persoanele cu cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, dar cu resedinta in alta tara pentru o perioada mai mica de 12 luni.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. jumate de ora dureaza completarea chestionarului unei persoane, 350,000 de persoane populatia timisoarei, 25 de oameni in mod garantat o sa termine intr-o luna. in ce univers traiesc guvernantii?

    • Multi or sa faca online 🙂