Noutati :

Apa oprita si presiune scazuta la robinete pe mai multe strazi din Timisoara, dar si in localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

16 februarie, 2022 - 08:40 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a retelei de distributie si opreste apa timp de 7 ore in zina de sud la Timisoara.

Intreruperea furnizarii apei este programata joi, 17 februarie, intre orele 8 si 15, pe Calea Buziasului, unde se va realiza legatura conductei DN 280 in noul camin de vane. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare stradala, iar pe durata lor se va intrerupe alimentarea cu apa pe Calea Buziasului, pe tronsonul dintre strazile Venus si Intrarea Neptun, inclusiv la Centrul de Dializa Dr. Golea si la firma Acellum.

In acelasi interval orar presiunea va fi scazuta in zona Ciarda Rosie, pe Calea Buziasului si in localitatea Mosnita Noua.

Tot joi, 17 februarie, intre orele 9 si 15 se va intrerupe furnizarea apei la Livezile si Dolat pentru operatiuni de spalare si igienizare a retelei de distributie.

Vineri, 18 februarie, apa va fi oprita in acelasi interval orar in Voiteg si Banloc, pentru acelasi timp de interventie.

In 21 februarie echipele Aquatim vor merge la Butin si Semlacu Mare, iar in 22 februarie actiunile de spalare si igienizare se vor face la Jebel. Apa va fi oprita tot intre orele 9 si 15.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...