Noutati :

Primaria din Timis care a ars intr-un incendiu violent va fi complet refacuta de CNI. Anuntul Companiei Nationale de Investitii

18 februarie, 2020 - 08:09 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. In dimineata zilei de 3 februarie, Primaria din comuna Pietroasa, judetul Timis, a fost cuprinsa de un incendiu puternic.

Focul a mistuit majoritatea incaperilor si acoperisul. Pompierii au muncit mai bine de 3 ore ca sa opreasca valvataia, insa, din pacate, n-au mai putut salva mare lucru.

Compania Nationala de Investitii a decis sa intervina si sa reabiliteze imobilul distrus care adapostea Primaria Pietroasa.

Clădirea în care funcționa Primăria comunei Pietroasa a ars în proporție de 80% în urma unui incediu izbucnit în cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 3.50. Construită în anul 1935 și având o suprafață de aproximativ 240 de mp, clădirea a suferit daune importante, fiind distruse în întregime acoperișul, parte din încăperi, mobilierul, echipamentele electronice, precum și o parte din documente.
CNI va solicita documentele necesare promovării în cel mai scurt timp astfel încât lucrările să poata fi demarate în vara acestui an„, anunta reprezentantii Companiei Nationale de Investitii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...