Noutati :

Primaria da amenzi pentru nerefacerea carosabilului! 35.000 de lei scot din buzunar patronii firmelor pentru neglijenta!

21 ianuarie, 2011 - 02:15 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Gropile facute in asfalt, abandonarea lor sau nerefacerea acestora ii costa scump pe patronii care ar trebui sa se ocupe de craterele din oras. In doar 2 zile, inspectorii din Primaria Timisoara au amendat opt firme ca nu au refacut asfaltul, acestia urmand a plati, in total, 35.000 lei pentru neglijenta. Firmele amendate au fost: E-ON Gaz, RSG, Enel Distributie Banat, Romtelecom, Vimato, AS Romprim, Confort.

Situatia a fost transmisa Politiei Rutiere, pentru ca in caz de accidente rutiere pricinuite de gropile din carosabil sau de nesemnalizarea corespunzatoare a lucrarilor, constructorii sunt pasibili de sanctiuni contraventionale si chiar penale.
La inceputul acestui an, Primaria a descoperit 109 lucrari edilitare nerefacute sau refacute prost si 52 de lucrari de intretinere unde au aparut gropi in carosabil. Firmele de constructii implicate au obligatia refacerii acestor lucrari pe cheltuiala lor, lucrarile avand o garantie de doi ani.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...