Noutati :

Primaria a pus lacatul pe mai multe magazine de vise din Timisoara

13 decembrie, 2010 - 01:47 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

4 magazine de vise au fost inchise de inspectorii din Primaria Timisoara, dintr-un total de 6 astfel de pravalii care comercializeaza produse din plante etnobotanice. Miercuri, timisorenii sunt asteptati la o dezbatere publica pe tema inchiderii acestor magazine.

Cele patru pravalii au fost inchise astazi de inspectorii Serviciului Autorizare Publicitate si Comert din cadrul Primariei Timisoara in urma mai multor sesizari primite pe adresa Primariei.

Pentru cele patru pravalii inchise s-au intocmit procese verbale de contraventie si le-a fost suspendata activitatea.

Si la celelalte doua magazine au fost facute verificari. La unul dintre ele  inspectorii au remarcat ca societatea comercializeaza produse etnobotanice fara a avea acord de functionare decat pentru produse alimentare, alcool si tutun. In acest caz a fost intocmit un raport de contraventie in urma caruia la un al doilea control s-a constatat ca societatea a sistat comercializarea produselor din plante halucinogene. La cel de-al doilea magazin, in urma verificarii s-a constatat  faptul  ca  societatea nu vinde produse din sfera etnobotanicelor.

Mai multi consilieri locali au solicitat inchiderea magazinelor de vise din Timisoara. Mai mult, ei au propus un proiect de hotarare in acest sens. Inainte de a ajunge in plen, proiectul de hotarare urmeaza sa intre in dezbatere publica. Astfel, dezbaterea publica despre comercializarea produselor din plante etnobotanice va avea loc la Primaria Timisoara, in sala de consiliu, miercuri, 15 decembrie 2010, incepand cu ora 12, cand timisorenii sunt chemati sa-si dea cu parerea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. E alegerea fiecaruia daca vrea sa consume sau nu ..Eu ma chinui sa cumpar legal medical si nu gasesc (am dureri mari de cap si ochii)