Noutati :

Prima reuniune a comunitatii Openville! S-a lansat CARD PARTENER, programul dedicat exclusiv celor care lucreaza in oraselul ca-n filme de la Timisoara!

22 decembrie, 2016 - 10:49 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Compania IULIUS a organizat prima reuniune a comunitatii de parteneri ai Openville Timisoara, proiectul mixt de regenerare urbana in valoare de peste 220 milioane de euro, care va deveni un reper pentru dezvoltarea durabila a orasului.

Intalnirea a avut loc la Iulius Mall Timisoara si a strans laolalta aproximativ 150 de manageri si reprezentanti ai companiilor prezente in componentele de retail si office ale viitorului ansamblu. Evenimentul a avut o dubla semnificatie: sarbatorirea reusitelor acestui an, care au constat in edificarea unui prim imobil de birouri, demararea constructiei celei de-a doua cladiri office si semnarea de noi parteneriate, si lansarea programului Card Partener, un prim beneficiu al apartenentei la comunitatea Openville, pe care il vor avea exclusiv angajatii din ansamblu.

Cel mai mare centru de business, cumparaturi și entertainment din vestul Romaniei, care va integra Iulius Mall Timisoara, va include sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 130.000 mp inchiriabili, unde vor lucra aproximativ 13.500 de persoane. Datorita pozitionarii intr-un proiect de tip multifunctional, angajatii din spatiile office si retail vor avea acces la numeroase facilitati, dar și beneficii, prin programul Card Partener. Prin utilizarea acestui card special la locatiile din Iulius Mall si din viitorul ansamblu, angajatii vor beneficia de promotii si discount-uri la magazine, in food court, la restaurante si cafenele, precum si la operatorii de servicii.

Anul 2016 a insemnat pentru ansamblul Openville edificarea cladirii United Business Center 2 (UBC 2), startarea lucrarilor la al doilea imobil de birouri si consolidarea unor noi parteneriate pe segmentul office. Astfel, in cladirea UBC 2, care asigura o sinergie intre office și retail, sunt deja functionale doua locatii de servicii, iar mari comanii multinationale au contractat deja spatii in UBC 2.

Constructia celei de-a doua cladiri de birouri din ansamblul Openville a inceput in luna iunie a acestui an. UBC 1 va avea 12 niveluri si o suprafata inchiriabila de 13.000 mp.

Compania IULIUS investeste peste 220 milioane de euro in proiectul multifunctional Openville Timisoara din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliu, dupa Palas Iasi. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, care va include 7 cladiri de birouri clasa A, proiectate in conformitate cu normele LEED. Acestea vor dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor. De asemenea, imobilele vor beneficia de cea mai avansata tehnologie germana in domeniul managementului inteligent al cladirilor.
Openville va include si peste 450 de magazine, restaurante si cafenele tematice, cinema multiplex, o zona de fresh market, sali pentru evenimente private si corporate, cel mai mare loc de joaca, optiuni pentru petrecerea timpului liber, cel mai mare parc suspendat din Romania si aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane si supraetajate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...