Prima licitatie pentru construirea unei parcari etajate langa Spitalul Judetean din Timisoara

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis a demarat licitatia pentru realizarea studiului de fezabilitate in vederea construirii unei parcari etajate langa Spitalul Judetean Timisoara.

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

A fost demarata procedura de licitatie pentru Studiul de Fezabilitate. Vorbim de construirea unei parcari langa Centrul de Transfuzii din apropierea Spitalului Judetean Timisoara„, a declarat Calin Dobra, pentru opiniatimisoarei.ro

Noua parcare poate sa ajunga pana la un regim de inaltime de pana la 24 de metri si va fi construita pe terenul Consiliului Judetean Tims.

Sunt sanse ca ridicarea parcarii supraetajate sa inceapa in 2020, in functie de cat de repede se vor finaliza licitatiile.

Parcarea supraetajata ar urma sa fie construita cu bani de la bugetul judetului Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Va bateti in parcari acum? Si totusi nici o parcare construita nici de PSD nici de PNL (nu mai zic Dobra si Robu ca astia sunt de poza)

  2. FAN_TAS_TIC !!Inca una ?

  3. Deci …actuala parcare este al timișorenilor , doar că este amplasată o barieră ilegal și parchează doar cine hotărăște portarul care face ilegalități ….ADEVĂRAT ?????

  4. Cum, inca o parcare in Soarelui?