Prima cresa ce se ridica la Timisoara cu bani europeni are 3 oferte pentru contractul de 1 milion si jumatate de euro

TIMISOARA. Depus inca din 2018 de primarie pentru finantare din fonduri europene, proiectul privind construirea unei crese noi in zona de nord a orasului a fost scos la licitatie la finele lunii octombrie.

CITESTE SI: Elevii vor face in continuare scoala online. Decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta 

Imobilul cu destinatia de cresa este planuit a fi ridicat pe un teren din zona Ion Ionescu de la Brad, prin Programul Operational Regional.

Pana la termenul limita, 3 firme s-au inscris la licitatia organizata de Primaria Timisoara si vor sa construiasca unitatea de invatamant prescolar care ar urma sa gazduiasca 80 de copii: Mist Lider Construct SRL, Hantig Electricservice si Ila Vorhaben (leader) cu asociat Borealis Instal. Toate au mai avut ori inca au in executie lucrari cu Primaria Timisoara. Prima s-a ocupat de demolari in Piata 700, cea de-a doua la fatada Primariei, la Centrul Multifunctional ce se va face pe Marasesti, iar ultima s-a ocupat de anveloparea unor blocuri din Sagului si lucreaza si la campusul scolar Lenau.

Valoarea estimata a contractului pentru noua cresa este de 5.664.462 de lei fara TVA, adica aproape 1 milion si jumatate de euro, cu tot cu TVA.

Lucrarile ar trebui sa dureze 1 an si jumatate, cu tot cu proiectare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...