Presiune scazuta la apa in primele zile din anul 2022 intr-o localitate din Timis. Anuntul Aquatim

TIMISOARA. Luni, 3 ianuarie si marti, 4 ianuarie 2022, presiunea de furnizare a apei va fi scazuta in Cenad, intre orele 9 si 14. In localitate sunt planificate spalari ale retelei de distributie, in cadrul programului Aquatim de mentenanta preventiva, pentru asigurarea unei calitati adecvate a apei potabile.

CITESTE SI: Restaurarea castelului Huniade, cucerirea orasului de catre turci, inaugurarea primei linii de troleibuz, printre aniversarile rotunde la Timisoara, in 2022. Motive de sarbatoare si in localitatile din judet

Pe durata lucrarilor si la reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Aquatim recomanda consumatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt rugati sa isi asigure o rezerva de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...