Presiune scazuta la apa in doua localitati din Timis. Aquatim spala retelele

TIMIS. Luni, 11 octombrie 2021, intre orele 8 – 15, se vor efectua lucrari de spalare a retelei de distributie a apei in localitatile Honorici si Padureni, din comuna Victor Vlad Delamarina. Pe durata desfasurarii lucrarilor, presiunea apei de la robinet va fi redusa.

CITESTE SI: Spargere intr-o locuinta din Timisoara. Lovitura de 4500 de euro

Spalarea conductelor face parte din programul de mentenanta preventiva a retelelor si urmareste asigurarea calitatii adecvate a apei distribuite consumatorilor.

„La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea ei completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata”, transmit reprezentantii Aquatim.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...