Noutati :

Presedintele Traian Basescu n-a vrut sa dea mana cu Andrei Marga la depunerea Juramantului noului guvern!

7 mai, 2012 - 11:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Traian Basescu

Un moment de tensiune s-a iscat la depunerea Juramantului de membrii Cabinetului Ponta. Protagonisti au fost presedintele Basescu si Andrei Marga, ministrul Afacerilor Externe.

Traian Basescu a refuzat, in prima faza, sa dea mana cu Marga. Dupa cateva momente in care i-a soptit grav cateva cuvinte, seful statului i-a intins mana.

Iata care sunt cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:

-Incep prin a va felicita astazi pentru votul impresionant obtinut astazi. Va apropiati de 322, o cifra care „v-a adus noroc” data trecuta, a declarat razand seful statului.
-Sa gasiti solutii de creare de noi locuri de munca. Deficitele structurale majore pe care le avem la fondul se sanatate si de pensii deriva din faptul ca nu resusim sa cream noi locuri de munca.
-Exploatarile de aur si de cupru sunt o solutie (n.r la problema locurilor de munca) datorita cresterii pretului acestora. Modul in care poate fi facut tine de fiecare Guvern.
-Ma astept la o buna colaborare. In mine veti avea un bun partener.
-Nu pot ramane impasibil daca un proces de restauratie s-ar produce in Invatamant, in domeniul Muncii sau Justitiei

CITESTE SI: Avem un nou Guvern! Cabinetul Ponta a trecut cu 284 de voturi. Avea nevoie de 231 pentru investire

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Pe acelasi subiect, … cand a vizitat Angela Merkel Romania aceasta a preferat sa se intalneasca cu Marga in locul cuplului Base/Boc