Presedintele CJ Timis, Titu Bojin: Stadionul mai poate sa astepte!

TIMISOARA. Timisoara nu va avea prea curand un stadion nou de fotbal si nici o sala polivalenta, cele doua obiective nu se gasesc printre proiectele propuse de administratia judeteana pentru finantare.

Deocamdata, ne putem lua adio de la un nou stadion nou de fotbal, a anuntat presedintele judetului, Titu Bojin. Acesta nu se afla printre proiectele pentru care Consiliul Judetean cere bani de la Guvern ori de la Uniunea Europeana, socotind ca altele sunt prioritatile in acest moment.

Optam pentru maternitate, stadionul si sala polivalenta mai pot astepta. O sa facem imbunatatiri, anul acesta, pentru eficientizarea terenului de la stadion, ne vom limita la aceste investitii„, a declarat Bojin.

Printre investitiile care urmeaza sa se faca la Stadionul „Dan Paltinisanu” se numara realizarea unei instalatii de incalzire a terenului si a altei instalatii de stropire cu apa si nisip, cerute de Federatia Romana de Fotbal.

Un proiect de construire a unul stadion si a unei sali polivalente in Timisoara a fost prezentat, in anul 2012 de fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, in mandatul anterior. Actualul presedinte al CJT, Titu Bojin a spus, al sfarsitul anului 2013, despre acest proiect ca a fost facut „la repezeala” si ca trebuie revizuit.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Da pe bune,ce are stadionu de nu e bun?noi nu avem drumuri pe care sa circulam civilizat si ne trebe stadion nou.in tara asta inafara de biserici si stadioane de fotbal nu se poate face nimic altceva?avem sosele mai distruse decat dupa razboi,scoli si spitale care cad peste noi si noi nu ne gandim decat cum sa irosim acei putini bani care sunt