Noutati :

Premierul Florin Citu, dupa intalnirea cu presedintele CJT Alin Nica: Timisul are sprijinul meu si al guvernului pentru reabilitarea Spitalului Judetean, pentru construirea Salii Polivalente si a Stadionului. Semnam pentru noua descarcare de pe Autostrada spre Timisoara

21 ianuarie, 2021 - 08:06 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
6

TIMISOARA. Proiectele importante ale Timisului sunt pe masa premierului Romaniei. Presedintele Consiliului Judetean Timis Alin Nica a fost la Palatul Victoria miercuri pentru o intalnire cu seful executivului Florin Citu.

CITESTE SI: Unda verde pentru a treia descarcare de pe Autostrada Vestului catre Timisoara, de aproape 50 de milioane de euro. Drumul de 10 kilometri va fi amenajat in 2 ani 

Premierul si presedintele CJ Timis au discutat toate planurile de infrastructura ale judetului, iar Florin Citu a dat asigurari ca va sprijini reabilitarea Spitalului Judetean, ridicarea Salii Polivalente si a noului Stadion de la Timisoara.

Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, în cadrul căreia am discutat despre implementarea proiectelor strategice ale Timișului. Avem în vedere infrastructura – centura, autostrada Moravița-Timișoara, dar și sănătatea și cultura.
Alin Nica mi-a vorbit despre necesitatea reabilitării Spitalului Județean și construcția Sălii Polivalente și a Stadionului, iar eu l-am asigurat de sprijinul meu și al Guvernului„, a transmis premierul Florin Citu pe pagina sa de Facebook dupa intalnirea cu Alin Nica.

Prim-ministrul Romaniei a precizat ca in cateva zile va fi semnat contractul pentru proiectarea celei de-a treia descarcari de pe Autostrada Vestului catre Timisoara si s-a alocat 1 milion de euro pentru studiile la Centura Vest.

Una dintre veștile bune care urmează să se concretizeze chiar săptămâna viitoare este semnarea contractului de proiectare pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara în dreptul localității Sânandrei. Pentru municipiul reședință de județ a mai fost alocat 1 milion de euro cu care va fi făcut studiul de fezabilitate pentru cel de-al treilea tronson din centura ocolitoare„, a precizat Florin Citu.

CITESTE SI: Centura de Vest la Timisoara va fi cu 2 benzi pe sens si separatoare mediane. Anuntul ministrului Transporturilor la inceperea studiului de fezabilitate de 1 milion de euroInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Cuvantul sprijina in acest context este sinonim cu a ocroti. Asta e un cuvant care era asociat cu proprietatea in constitutia din 1991 (Ion Iliescu). Guvernul ocroteste ideea vopsirii unui spital in Timis este o fraza egala cu 0. Guvernul „GARANTEAZA” o sala polivalenta in Timisoara etc. asta e o fraza care spune ceva. Guvernul ocroteste vopsirea unui spital comunist in Timisoara, asta e o mare prostie.

  In alta ordide de idei, reabilitarea spitalului judetean e o pierdere de vreme. Domnule Alin Nica Timisul merita si are nevoie de un spital N O U. Spitalul Judetean poate sa fie transformat intr-un muzeu al medicinei medievale.

  • Comentariu tipic psd-isto-usr-ist. Bai berbecule construcția spitalul universitar din Graz cunoscut sub numele LKH GRAZ a început din ordinul Kaizerului Joseph al II lea in anul 1788 in 1860 avea deja 650 de paturi, iar la sfârșitul anilor 2000 avea in jur de 1500 de paturi, fiind cel mai mare spital din Europa ca întindere, care se întindea pe 5 h cu 10 km de străzi si care avea sursă de apă și curent electric proprii.
   La sfârșitul anilor 2000 a început modernizarea reducându-se nr de paturi și construcția altor clădiri ! Și timp de aproape 250 de ani nimeni nu s-a gândit să nu-l mai zugrăvească !
   Acum citește ce scrie un sudor, papagal cu ifose de intelectual !!
   Am să incep cu începutul să poți să înțelegi și tu ceva.
   In anul 1963 era construit stadionul 1Mai astăzi Paltinisan, in 1970 începe construcția spitalului judetean dr Pius Branzeu, amândouă la acel timp erau considerate la marginea orașului. Astăzi după 60 de ani s-a hotărât construcția sălii polivalente și al stadionului in centrul orașului lângă spitalul cel mai mare din vestul țării și probabil vrei un spital in afara orașului, în timp ce, nici un ,,intelectual” să se opună planului idiot al Robului !! Dacă ai fi avut ceva in tărtăcuță și nu numai tu, toți cei care vă transformați in dulcolax să vă puteți baga in seamă pe aici când este vorba despre spitale, stadion și polivalentă, trebuia să vă împotriviţi acestui plan care va sluţi orașul pentru mult timp.
   Stadionul și sala polivalentă trebuiau construite inafara orașului intre AEROPORT, ȘOSEAUA de CENTURĂ și AUTOSTRADĂ unde se putea ajunge foarte ușor de oriunde fără să creeze disconfort și poluare orașului, iar in zona unde vor ei să ridice stadionul și sala polivalentă care va produce un imens disconfort locatarilor din zonă, un SPITAL in mijlocul unui PARC legat de SPITALUL JUDEȚEAN !!
   AȘA TREBUIA SĂ GÂNDEASCĂ UN PARTID DE FRIPTURIȘTI HABARNISTI, PĂCĂLIȚI MAI JENANT DECÂT VOTANȚII PSD-ISTI DIN VASLUI, TELEORMANKISTAN, DOLJ SAU MEHEDINȚI DE CĂTRE UN ȘARLATAN DIN BÜNDNIS DIE GRÜNEN PARTEI DEUTSCHLAND (partidul verzilor din Germania) STRĂIN TOTAL DE ADMINISTRAȚIE ȘI FĂRĂ NICI UN INTERES PENTRU DEZVOLTAREA ACESTUI ORAȘ.
   Imi vine să vomit pur și simplu

 2. MA intreb CAT! se pot îmbată DECAT cu apa rece (next PET la rumani – bleah!) PROstii phulii …
  Imi plimb cățelul pe bega (mica fiara:) si ma uit cu jind la penthouse lu SAMDOR 🙂 Cam lung si momentan captivus in NASDAQ positions.
  Imi vine sa cântare ca hrisca ? galbenă 🙂 ATIT Tic trac
  # si noi (TOTI!) CONTAM !!!

  • Moldovene ia-ți tabletele și taci dracului din gură !

 3. Anvelope CHIT costa la noi anvelope ?
  CA 45/75 (95 -) x 200.000 chin la iobagi
  Nu-i bai mere 🙂 si ase! MARS ba pulifrici cu tot ” neamul – … ” tau de basiti DECAT CU CAS la gurita 🙂
  Ne încurcati in drumul spre visul de aur al umanitatii: de la fiecare după prob-abilitati fiecaruia după NEVOI
  nimuricilor

 4. Don’t get yet ? NU POTI fura de la gura cimisoarei 100 meleoane el & Dan. A ca e acoperit (oportunitatea & lejea in mina ?) sa darimi guvern PSD (1 000 mlD – dobitocilor!) si sa mai vrei o tură de ceva acolo … pohta in cui (poti sa infiezi, nu una ci 10 sorine 🙂 BRrr si DECAT lasati-ne … ca oricum nu ne intersectam !
  Bine ar fi fiecare cu ce sa pregătit ca mie SILA porchi explicinD ei vaccinul
  Cum ? MARS BA BO-ritilor cu cine va clocit (in paisie atit de multe ?) FUCK Y