Noutati :

Premierul Dacian Ciolos despre banii europeni, la Timisoara: Sa nu mergem la Bruxelles ca la Inalta Poarta pentru a primi indicatii!

29 ianuarie, 2016 - 01:36 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: NATIONAL
1

TIMISOARA. Declaratii taioase ale premierului Dacian Ciolos vineri la Timisoara. Seful Guvernului Romaniei face trimitere la responsabilitate.

Trebuie sa devenim incet responsabili de noi insine, ca lucrurile nu se decid la Bruxelles in mare parte, ci se decid la noi. Cred ca noi mai avem mult de lucru, in primul rand sa nu mai avem o conceptie cantitativa a lucrurilor, ci una calitativa”, a declarat premierul Ciolos.

Seful Executivului a adaugat ca degeaba absorbim fondurile europene, daca nu se vad rezultatele, dar si ca e mai putin importanta parerea oficialilor de la Bruxelles.

Degeaba absorbim fondurile europene, daca aruncam banii pe fereastra si nu vedem rezultatele. Cand vorbim de Agricultura sau Incluziune sociala ma intereseaza mai putin ce cred cei de la Bruxelles, ci ma intereseaza mai mult ce fac eu pentru absorbtia fondurilor europene. Vreau sa le transmit ministrilor din Guvern ca orice conditionalitate europeana sa nu mai fie privita ca o obligatie. In primul rand trebuie sa stim noi ce vrem si sa nu mergem la Bruxelles ca la Inalta Poarta pentru a primi indicatii”, a mai spus Ciolos.

Dacian Ciolot s-a aflat la Timitoara pentru a participa la ceremonia de conferire a titlului de Doctor Honoris Causa fostului pretedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. zici ca-i bruce lee sa m aia fdracu