Noutati :

Premiera radiofonica: o emisiune transmisa simultan in Romania si Serbia, parte a unui proiect comun

9 februarie, 2014 - 01:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

Transmisiunea radiofonica in direct, in limbile romana si sarba, a fost difuzata de langa Zrenjanin si a durat doua ore. Pe langa discutii si interviuri a fost difuzata si muzica. Evenimentul radiofonic face parte dintr-un  proiect transfrontalier Romania – Serbia.

„EU Media Bridge” creeaza o punte de legatura intre Romania si Serbia, prin cei doi parteneri: Radio Zrenjanin si  Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala – Timisoara .

Proiectul doreste sa aiba un impact direct asupra cresterii calitatii informatiei diseminate publicului larg de catre media.  Obiectivele acestui proiect sunt: emisiuni radio Bega Waves, revista Bega Press, website Bega News, training-uri, workshop-uri si achizitionarea de echipamente performante. Proiectul „EU Media Bridge” urmareste in egala masura imbunatatirea calitatii web-media prin respectarea standardelor calitative europene.

“Consideram ca experienta celor doi parteneri  in derularea altor proiecte europene ne va ajuta sa ducem la bun sfarsit si acest proiect”, a spus managerul Vladislava Ivkovic. Partea romana a fost reprezentata de directorul  Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala, domnul  Alexandru Avram.

„EU Media Bridge” beneficiaza de o finantare pentru partea sarba de circa 250.000 de euro si pentru partea romana de 125.000 euro. Proiectul este parte a programului Romania-Republica Serbia IPA Cross-border Cooperation a Uniunii Europene si cofinantat de statele partenere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Premiera ? Ce parere au cei de la Radio Timisoara ? Cred ca stirea vine cu o intarziere de … 20 de ani !

  2. am o rugaminte sunt sarboajka am dat cateva dedicatii ,unde am cerut cantece in limba sarbaam cerut cativa cantareti din sarbia cu cateva cantece dar mi sa spus ca nu au in fonoteka asa ceva,